Skip to content Skip to footer

Hvilket materiale er Invisalign lavet af?

Invisalign-skinner er lavet af en patenteret termoplastik kaldet SmartTrack™. Dette materiale er ikke blot stærkt, men også yderst fleksibelt. Denne kombination gør, at tænderne kan rette sig effektivt og skånsomt, mens skinnerne forbliver nemme at tage ud og er behagelige at have på i løbet af dagen. Invisalign-materialet er gennemsigtigt, hvilket har muliggjort en næsten usynlig tandregulering. Det betyder, at du kan bære dine skinner uden at tiltrække opmærksomhed i hverdagen. Da plastmaterialet er fuldstændig gennemsigtigt, kan andre nemlig ikke se, at man har skinnen på, hvilket gør behandlingen meget diskret.

Materialet er desuden formbart og formes på en sådan måde, at det kan sidde tæt og sikkert på tænderne, så du ikke skal bekymre dig om, at skinnerne kan falde ud.

Materialet tåler også højere temperaturer. Dette betyder, at du ikke skal bekymre dig om, at skinnerne vil ændre form eller smelte, selv hvis de udsættes for varmere temperaturer, hvad enten det er i din mund eller under opbevaring.

Det plastmateriale, som Invisalign er lavet af, er desuden utrolig let og vejer meget lidt. Det gør det nemt at håndtere skinnerne i hverdagen, uanset om du har skinnen liggende i sit etui, eller om du har dem i munden.

Scroll til top