ÅBEN FOR AKUT TANDBEHANDLING OG AKUT BEHANDLING AF INVISALIGN TANDREGULERING - læs her

Skift Tandlæge

Skift til Tandlægerne Brønshøj Torv

Hvorfor vælge os?

Patienten er den vigtigste person på klinikken

Du vil opleve et varmt og imødekommende personale, fra det øjeblik du træder ind ad døren. Vi står alle parat til at hjælpe dig. Vi vil gøre hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker. For uden tilfredse patienter – er vi ikke tilfredse.

Prismatch

Vi har besluttet, at vi vil være skarpe på prisen. Vis os dit tilbud, og vi ser om vi kan matche prisen!

Alle fagområder på samme klinik

Vi udfører stort set alle slags tandbehandlinger. Hos os får du derfor foretaget din behandling fra start til slut – uden at du skal henvises videre til andre klinikker. Det sparer din tid og giver større tryghed i forløbet.

Bestil Tid Nu

tbt-tandlaege

Åbningstider

Mandag 8.00-17.00

Tirsdag-torsdag 7.00-19.00

Fredag 8.00-15.00

Lørdag 8.00-16.30

Akut tid?

Ring til os. Vi finder som regel en tid til dig samme dag

38 60 20 20

Prismatch

Hos TBT stiller vi gerne op til et prismatch 🙂

SE PRISOVERSIGTEN

Anmeldelser

Det siger patienterne om os – læs alle anmeldelser her

김수민
김수민
13:39 02 Mar 20
I visited here after lots of research about what is good one with many reviews.Also I booked this due to comfortable online booking system.You can choose which doctor and see the available schedule on the website.I dont personally prefer to always reask about booking time.. it was perfect.Reception and whole facility look tidy and nice. Doctor also took care of me well with scaling and general check and recommended me proper dental product!By the way you cant pay with Mastercard. So I paid with mobile pay(+Dankort is also possible).
F A
F A
14:56 16 Feb 20
Hurtig og effektiv behandling. Dygtigt og behageligt personale, der giver en rar oplevelse, når man er patient.Kan klart anbefale TBT! :-)
Ralu A
Ralu A
21:42 29 Jan 20
Maj Roslyng Larsen
Maj Roslyng Larsen
17:01 23 Jan 20
nurcan aydemir
nurcan aydemir
21:32 22 Jan 20
Jeg var i starten meget skeptisk for at få en tandregulering med invisalign eftersom jeg var slut 20’erne og havde ret skæve tænder, så jeg tænkte det kan nok ikke lade sig gøre og det formentlig vil være spild af penge. Jeg søgte dog ihærdigt på nettet og fandt TBT og tandlægen Luca Bastholm og hans Crew ;) På klinikken blev jeg mødt af meget kompetente og venlige mennesker. Jeg blev altid inddraget i min behandling og færdiggjorde min tandregulering før planlagt tid. Det er det bedst jeg nogensinde har gjort for mig selv og helt klart investeringen værd! Det har derudover været hele pendlerturen fra Slagelse værd 😉Kan varmt anbefale TBT og hvis man overvejer tandregulering så tøv ikke med at booke en tid hos dem😊😉
Zain Elabedin Asheer
Zain Elabedin Asheer
04:03 16 Jan 20
Fik udført min Invisalign behandling her. Inden opstart blev der lagt en grundig plan for hele forløbet. Luca er god til at imødekomme sine patienters ønsker og tager sig god tid til at forklare og justere behandlingen, således at alt bliver perfekt. Undervejs har der været en del kontroller, men alle er forløbet uden problemer og jeg kom til måls med behandlingen i tide som det var aftalt fra første dag. Desuden applaus til det øvrige personale, som har været dygtige og imødekommende på alle tidspunkter jeg har været i klinikken. Alt i alt et gnidningsfrit forløb. Kan varmt anbefales.
Fatima Z B
Fatima Z B
19:04 09 Jan 20
Ali Hasan
Ali Hasan
18:41 07 Jan 20
Rigtig dygtige og imødekommende - man går derfra med en god oplevelse :)
Mahmoud A.E.C
Mahmoud A.E.C
13:31 21 Dec 19
Der findes en del oplevelser til 5-stjerner , og så findes der dem som skiller sig så meget ud og som fortjener 7 stjerner! Det kan jeg desværre ikke vælge på Google, men så kan jeg da skrive det :-) Først og fremmest "håndværket", men også behandling, service, imødekommenhed og kompetence er i absolut topklasse! Til supertandlæge, Thomas Groth Lauritsen og dit team af assistenter...... Tusind tak for en fantastisk behandling :-)
Nicolas Caesar Petersen
Nicolas Caesar Petersen
12:31 15 Dec 19
Meget professionelle - en fornøjelse at gå til og fra tandlægen med et stort smil 😀
Julie Nørup
Julie Nørup
12:11 27 Nov 19
Jeg vil klart anbefale TBT til andre. Når man har en lille smule tandlægeskræk som jeg har, møder man virkelig nogle professionelle og kompetente medarbejdere hos TBT - de er meget søde og opmærksomme på om man er ok under hele behandlingen.Jeg har haft en del hovedpine, som jeg efter vejledning og behandling af tandplejer Ali Bedeiri, nu er sluppet af med. Så fem stjerner herfra :-)
Hans Svendsen
Hans Svendsen
19:36 25 Nov 19
Tak for den fine service på chatten - har tandpine og fik professionel rådgivning
Oline Winther
Oline Winther
18:11 12 Nov 19
Jeg er SÅ glad for resultatet af min tandretning. Jeg er hovedsageligt blevet behandlet af Luca Bastholm, men også af andre fra klinikken, og alle var virkelig søde og imødekommende og super profesionelle. Jeg kan derfor varmt anbefale Tandlægerne Brønshøj Torv!
Maria Vittoria Onori
Maria Vittoria Onori
18:47 05 Nov 19
Really happy with my experience at this dental clinic: I had a full check including x-rays and cleaning which was smooth and pain-free. Everyone, from the receptionists to the dental hygienist, Ali in my case, has made me feel comfortable thanks to their professionalism and caring attitude.
Sofie Kelly Brendstrup
Sofie Kelly Brendstrup
14:04 20 Oct 19
Jeg har ikke selv fået Invisalignbehandling hos Luca og Co., men jeg er blevet mødt af enormt kompetente og grundige tandlæger. De har lyttet, taget sig tid og vejledt mig. Og endda svaret punkt for punkt og grundigt på emails også. Det har betydet helt ubeskriveligt meget, når man tidligere har været igennem et forløb, hvor man ikke har følt sig tryg. Nu skal jeg overveje, hvad der skal ske, men TAK for jeres vejledning og ærlige og kyndige mening.
Louise Vilsgaard
Louise Vilsgaard
10:23 15 Oct 19
Had my two upper wisdom teeth removed, in connection with my invisalign treatment.Procedure went super fast and without any pain,l (both during and after treatment.)
Tommy Fager
Tommy Fager
19:57 30 Sep 19
Jeg er super tilfreds med min Invisalign behandling og meget tilfreds med resultatet og personalet. Det har virkelig været en livsforandrende proces for mig, hvor jeg føler min livskvalitet klart er højnet betydeligt. At gå fra skæve til lige tænder på lidt over 1 år, er i den grad fantastisk.
yanhua wei
yanhua wei
07:20 24 Sep 19
1000 Tak til Luca og hans team for min invisalign behandling, ansvarlig, ingen ekstra udgifter. Jeg er super glad og tilfreds med mine "nye" tænder.
Asbjørn Melchior Hansen
Asbjørn Melchior Hansen
12:51 05 Sep 19
Fortjener absolut 5 stjerner! Går hos tandplejeren Ali som er super flink og imødekommende. Han virker meget kompetent og tager højde for ens velbefindende under behandling.
Anders Sloth
Anders Sloth
08:48 05 Sep 19
Tak for et godt resultat. Har fået renset og fået mine tænder bleget hos tandplejeren Ali
Martin Pedersen
Martin Pedersen
13:30 25 Aug 19
Frank Baun Johansen
Frank Baun Johansen
13:53 11 Jul 19
Fantastisk oplevelse. Har været gennem et længere forløb, der har resulteret i et flot smil. Alt, lige fra første besøg til sidste tjek, har været de 5 stjerner værd. Alle på klinikken har været smilende og imødekommende. Stor fleksibilitet når de midlertidige kroner, som forventet blev løse og skulle sættes fast igen.Professionelt og ikke mindst smertefri behandling.Kan anbefale tbt.dk på det varmeste.Smilende tak til Thomas, Mikkel, Ali, Julie, Valentina og alle de andre der har været med inde over.
Sercan Atici
Sercan Atici
10:30 05 Jul 19
En klinik der helt klart kan anbefales. Har fået en super god behandling hos Tandplejer Ali Bedeiri. Tak til hele teamet. :DMvhHalime
Stine Berg Sørensen
Stine Berg Sørensen
18:13 16 May 19
Andreas Hammer
Andreas Hammer
13:03 01 Apr 19
Venligt og imødekommende personale. Høj fleksibilitet mht. tidsbestilling, afbestilling, mv.Højt informationsniveau og tryghed i behandlingen.Stor opmærksomhed omkring patientens velbefindende i behandlingssituationen.
Anja Ekstroem
Anja Ekstroem
08:33 27 Mar 19
Jeg blev mødt med stor professionalisme, venlighed og kompetence - HELT klart et sted der er anbefalingsværdigt (også til patienter med tandlægeskræk som jeg selv lider af)
Amalie Barfod
Amalie Barfod
19:01 20 Mar 19
TBT fortjener uden tvivl 5 stjerner. Jeg fik dem anbefalet fordi jeg ville have rettet mine tænder med Invisalign. Luca og hans dygtige team har givet mig lige præcis det smil jeg drømte om på under et år. Hver gang jeg er i klinikken bliver jeg mødt af det venlige og meget professionelle personale. Det har gjort mig helt tryg igennem hele min bøjlebehandling. Nu hvor jeg er færdig med bøjlen, har jeg valgt at flytte fast tandlæge til dem. Fordi de giver så god og kompetent tandlægebehandling.
Trine Friberg
Trine Friberg
15:52 25 Feb 19
Jeg går hos Ali og er super glad for det. Han er tjekket og tilpasser sin behandling, så jeg slipper for ultralyden og får fikset det manuelt i stedet.
Zofia Ablaynayin
Zofia Ablaynayin
20:57 21 Feb 19
Alt ros herfra til klinikkens professionelle, imødekommende og super venlige personale. Især Luca Bastholm, tusind tak for den bedste behandling, man kunne ønske sig, ikke bare fra en tandlægeklinik men fra menneske til menneske generelt. :) Tak endnu en gang.
Aysha Malik
Aysha Malik
20:29 21 Feb 19
TBT er tandklinikken over alle. Man får virkelig ikke bedre behandling end her. Jeg vil med det varmeste hjerte, anbefale klinikken til ALLE! Jeg har været patient her siden jeg var 16 (5 år siden), og jeg har KUN haft vidunderlige oplevelser med Luca og tandplejerne. Hvis du er på udkig efter en god klinik med forstand på alt og ønsker at gå derfra med et kæmpe smil hver gang, så er TBT det helt rette sted.
berit Slabodan
berit Slabodan
19:49 18 Feb 19
Tusind tak til Selma for venligheden og den supergode chatservice . Fik svar på alle mine spørgsmål indenfor meget kort tid sent på en aften.
Susanne Fjeldsted Hansen
Susanne Fjeldsted Hansen
12:23 17 Feb 19
Nadra Zaggai
Nadra Zaggai
18:30 15 Feb 19
rasmus otto
rasmus otto
09:21 15 Feb 19
Jeg har netop afsluttet mit Invisalign forløb hos tandlæge Luca Bastholm. Grundet mit arbejde som Aut. klinisk tandtekniker er jeg nok mere kritisk overfor kosmetikken af mine tænder end mange andre, men jeg må indrømme at alle mine ønsker er blevet indfriet og resultatet er blevet MEGET bedre end jeg havde turde håbe på.
Jens jørgen Frøsig
Jens jørgen Frøsig
17:32 13 Feb 19
Smertefri behandling hos Tandlægerne på Brønshøj Torv er det bedste der findes. Når man så samtidig bliver mødt af af en smilende pige i receptionen og en assistent, der formåede at få mit tandlægebesøg til at blive en god oplevelse - herfra sendes en stor tak for Jeres behandling. Det er utroligt som I forstår jer på mennesker og behandling. Nu vil jeg ikke længere gå med tankerne om at aflyse eller finde en dårlig undskyldning på dagen. Jeg vil med sindsro gå til tandlægen og vide det ikke kommer til at gøre ondt og jeg vil blive mødt med et smil.
Lucas la Cour
Lucas la Cour
13:04 13 Feb 19
Jeg har brugt klinikken en del år efterhånden, og det har været fremragende service hver eneste gang! Super professionelt arbejde, kan klart anbefales!
Harald Vindahl Andersen
Harald Vindahl Andersen
20:44 20 Jan 19
Efter at mine tænder er blevet rettet, kan jeg varmt anbefale Tandlægerne Brønshøj Torv. Udover at være super dygtige og professionelle er personalet desuden lyttende og imødekommende. Jeg blev inddraget i processen og spurgt regelmæssigt, om hvordan jeg havde det med mine tænder. Stor tak og ros til Luca Bastholm!
Personale forum
Personale forum
18:28 13 Dec 18
Den mest positive oplevelse hos en tandlæge, jeg nogensinde har haft. Har været til forundersøgelse, og mine tænder blev undersøgt fra alle leder og kanter. Luca Bastholm oplyste efterfølgende, at jeg ikke umiddelbart havde brug for den omfattende behandling, som jeg kom for at få. Så har man altså moralen i orden. Sikke en god stil! Kan kun anbefale stedet.
sportenrejser .dk
sportenrejser .dk
13:26 13 Nov 18
Mary Dupont
Mary Dupont
18:04 14 Sep 18
Sebastian Andersen
Sebastian Andersen
07:21 12 Sep 18
Jeg har i gennem store dele af livet altid haft en form for tandlægeskræk, men efter at være startet hos Tandlægerne Brønshøj Torv, er den fuldstændig forsvundet. De er professionelle og forstår hvordan man får 1-2 timers behandlinger til at føles som 10 minutter. Jeg har lige færdiggjort min Invisalign behandling, og det færdige resultat er meget bedre end jeg turde håbe på. Mega fedt!
Rikke Middelhede
Rikke Middelhede
12:33 08 Aug 18
Casper Jensen
Casper Jensen
17:49 07 Aug 18
Søde mennesker, god service og godt resultat
Jeppe Mouritzen
Jeppe Mouritzen
15:13 25 Jun 18
Virkelig dygtige og professionelle tandlæger. Specielt Luca og Thomas der stod for størstedelen, af alt jeg fik lavet af behandlinger.Helt klart et sted jeg vil vende tilbage til, hvis jeg skal have lavet noget større med tænderne igen!
Hamza Dogan
Hamza Dogan
08:23 18 Jun 18
camilla ingvorsen
camilla ingvorsen
10:15 24 May 18
Tímea Léber
Tímea Léber
08:45 14 May 18
I was a long-term Invisalign patient and I am very glad I chose the TBT team. I left the dental chair with good feelings every single time. The reception staff is welcoming and approachable and the dentists are highly professional. The team dealt with any issue that arose during the treatment instantly and efficiently. The most up-to-date technology and most friendly team I have ever seen in dental practice. Thank you for the professional service, I am extremely happy with the work done! Highly recommended!
Julie Munkø
Julie Munkø
20:55 10 May 18
Virkelig god service og virkelig tilfreds med resultatet af mit Invisalign-forløb! Kan kun anbefales.
Merima Ljubovic
Merima Ljubovic
20:44 04 May 18
Luca og hans team fortjener utvivlsomt 5 stjerner for min invisalign behandling. Servicen har igennem hele mit forløb været i top, og jeg har aldrig været gladere for mine tænder. Der er ikke så meget andet at sige end at Tandlægerne Brønshøj Torv får mine bedste anbefalinger!
Said Ghizzaui
Said Ghizzaui
18:50 03 May 18
Greta Baranauskaitė
Greta Baranauskaitė
17:15 02 May 18
I am very happy with the end result with Invisalign and service provided during the treatment period.
Kis Sundberg
Kis Sundberg
14:33 29 Apr 18
Fik en god og meget professionel rådgivning af Julie Cobcroft, følte ikke at hun prøvede at "sælge" men blot fortælle mig om de muligheder der var. Valgte den billigste løsning, og er super tilfreds med resultatet👍
Nikoline Enrico Brahl
Nikoline Enrico Brahl
19:45 25 Apr 18
Super professionelt og god behandling
Rydaholic
Rydaholic
11:50 17 Apr 18
Kan klart anbefales. Har været meget tilfreds med min invisalign behandling. Professionelt og dedikeret personale. Flinke og tålmodige.
Suhong Ye
Suhong Ye
07:29 01 Mar 18
Katrine Lind
Katrine Lind
19:54 20 Feb 18
Super god chat system. Tusind tak til Selma som kunne hjælpe med det samme. Gid alle hjemmesider kunne hjælpe med det samme. Kæmpe ros til tandlægerne Brønshøj torv for deres service
Kristine Ingemann
Kristine Ingemann
20:52 17 Feb 18
Mathias Torp
Mathias Torp
16:12 23 Jan 18
Lene Moberg
Lene Moberg
07:12 18 Jan 18
Søde, imødekommende og super professionelle – og ikke mindst så levede resultatet af min tandretning med Invisalign mere end op til mine forventninger – en meget tilfreds kunde.
Maria Espe Hjorth Hansen
Maria Espe Hjorth Hansen
18:48 11 Jan 18
Jeg har været igennem 1,5 år med Invisalign hos Luca med stor tilfredshed.God professionel service og flot resultat. Gode til at finde hurtige løsninger, når jeg fx har mistet en skinne :)Fleksible til at svare på spørgsmål.Jeg har i øvrigt fået vejledning i plejen af mine tænder undervejs, hvilket har resulteret i bedre tandstatus.
Magnus Richardt
Magnus Richardt
19:57 29 Dec 17
jonas c
jonas c
06:40 25 Dec 17
Aldrig problemer her
Cuong Ngo
Cuong Ngo
19:31 31 Oct 17
Excellent, very fast and no pain!
Edon Mujezinovic
Edon Mujezinovic
17:43 26 Oct 17
Eszter Angyal
Eszter Angyal
13:37 26 Oct 17
Luca Bastholm og alle på klinikker er helt fantastiske! Vi lavede en helt stor behandling og tandregulering med Invisalign. Jeg er meget glad med min smil. Jeg anbefaler alle at komme på klinikken, skulle det være tandregulering eller bare tandpleje.
Jacob Jensen
Jacob Jensen
05:45 23 Oct 17
Büsra Incedayi
Büsra Incedayi
16:08 09 Oct 17
Pernille Lissbeck
Pernille Lissbeck
05:34 09 Oct 17
Fik rettet mine tænder med Invisalign hos Luca Bastholm (Tandlægerne Brønshøj Torv) gennem halvandet år. Alle var super søde, servicemindede og kompetente. Kan varmt anbefale dette sted til at få rettet tænder.
Van Trinh
Van Trinh
16:06 05 Oct 17
Sacha Rasmussensen
Sacha Rasmussensen
06:25 25 Sep 17
Michael Bønnerup
Michael Bønnerup
19:09 27 Aug 17
Jeg har for nylig afsluttet en behandling med invisalign hos Luca (Tandlægerne Brønshøj Torv). Luca har igennem hele forløbet været meget hjælpsom og ydet en yderst professionel service. Jeg er rigtig glad for mit nye smil og jeg vil til enhver tid anbefale Luca.
Sofie Bergstrøm
Sofie Bergstrøm
14:15 20 Jul 17
Betina Østergaard
Betina Østergaard
11:05 13 Jul 17
Mike Nygaard
Mike Nygaard
17:15 05 Jul 17
Blev behandlet af både Ali og Mikkel, begge yderst kompetente. Først undersøgte Ali mine tænder med grundig instruktion (og en pæn portion ros) og dernæst blev jeg sendt ind til Mikkel, som lavede et mindre hul. Hurtigt, professionelt og super service. Følte mig i trygge hænder i hvert fald.
Johnny Dang
Johnny Dang
11:56 29 Jun 17
Jeg havde et smertefrit og effektivt invisalign-forløb hos Tandlægerne Brønshøj Torv. Min tandudretning var stor og krævede 27 skinner, og selvom der var mange udbydere tæt på mig, valgte jeg denne klinik pga. deres ekspertise og jeg kan kun anbefale dem, hvis man overvejer invisalign!
Henriette Hansen
Henriette Hansen
18:59 27 Jun 17
Kan varmt anbefale Tandlægerne Brønshøj Torv. Er lige blevet færdig, efter godt et år med Invisalign - sødt professionelt personale - været i trygge hænder hele forløbet. Kan kun sige : spring ud i det, hvis du overvejer Invisalign ;-)
Matthieu Bron
Matthieu Bron
12:59 24 Jun 17
Rigtig god service og opfølgning af behandling. Tak!
Louisa Xu
Louisa Xu
21:59 22 Jun 17
Gitte Holtemann
Gitte Holtemann
13:16 21 Jun 17
Alesja Nielsen
Alesja Nielsen
08:27 04 Jun 17
Malene Winther Hansen
Malene Winther Hansen
21:07 17 May 17
Jeg har været yderst godt tilfreds, igennem hele forløbet. Jeg har oplevet en god stemning i klinikken, imødekommende og kompetente mennesker, og ikke mindst, en seriøs og god vejledning.
David Hammershøy
David Hammershøy
16:14 09 May 17
Fantastik god behandling, på under et år er mine tænder blevet perfekte! Kan klart anbefales!
Oliver Hansen
Oliver Hansen
08:58 29 Mar 17
Jan Knudsen
Jan Knudsen
07:43 20 Mar 17
Informationsniveauet under behandlingen er rigtigt godt og på et meget højt fagligt niveau. Super sødt personale. God opfølgning på behandling. Nemt aftalesystem.
Karin Lindholdt
Karin Lindholdt
15:51 13 Mar 17
Jeg er meget tilfreds med resultatet. Invisalign er meget komfortable, effektive og praktisk talt usynlige. Man læsper en anelse, men det er det hele værd. Personalet hos Tandlægerne Brønshøj Torv er meget behagelige og dygtige.
Emily Salomon
Emily Salomon
15:01 23 Feb 17
Resultatet er blevet så flot og det samme har vejledning og behandling været. Meget tilfreds.
Anne Juul Sørensen
Anne Juul Sørensen
17:05 19 Feb 17
Hos TBT får man en yderst professionel behandling, både i forbindelse med tandregulering såvel ved ordinære tandlægebesøg. Der er super service og sødt og venligt personale.
Amita Cygan
Amita Cygan
15:57 16 Feb 17
Rasmus Hansen
Rasmus Hansen
11:07 15 Feb 17
Virkelig god oplevelse. Søde tandplejere og tandlæger. Skulle have en forundersøgelse i forbindelse med tandregulering. Der blev taget godt imod i mig, fik taget diverse billeder af mine tænder. Desuden blev jeg sat rigtig godt ind i tingene.
Claus Møller
Claus Møller
11:20 01 Feb 17
Thomas Funch
Thomas Funch
08:34 01 Feb 17
Marie Rask
Marie Rask
10:40 20 Dec 16
Super professionelle og meget detaljeorienteret. Man føler sig i meget gode hænder.
Pil Brigsted Samuelsen
Pil Brigsted Samuelsen
19:01 01 Dec 16
Hurtig og venlig service hos Selma uden for normal åbningstid
Sahar Tarzi
Sahar Tarzi
17:00 24 Nov 16
Christian R
Christian R
10:29 21 Nov 16
Sif Holm Jonasson
Sif Holm Jonasson
16:52 24 Oct 16
Virkelig positiv oplevelse og fantastisk service. Fik super professionel behandling og gode råd med på vejen af tandlæge Julie Cobcroft og jeg kommer helt sikkert igen en anden gang!
Nana Schlegel
Nana Schlegel
20:16 22 Oct 16
Jeg har for første gang været i behandling hos Kenneth pga. en mulig revne i en tand. Efter en grundig undersøgelse fik jeg de helt rette råd og god behandling, der nu gør, at problemet er væk. Tak for en super behandling.
Maja Hansen
Maja Hansen
19:10 20 Oct 16
Super service at man kan skrive live med jer om aften. Jeg fik den bedste rådgivning fra den søde dame Selma selvom jeg oplyste at jeg ikke var jeres patient. 5 velfortjent stjerne. Tak Selma
Manja Myren
Manja Myren
13:00 24 Sep 16
Jeg har fået reguleret over og undermund gennem et år og jeg er meget tilfreds med resultatet. Luca var til at begynde med i tvivl om han kunne rette mine tænder tilfredsstillende, så det var meget betryggende at det ikke ville koste mig noget hvis det ikke kunne lade sig gøre. Der var et godt samarbejde mellem Luca og klinikassistenterne. Jeg har fået en rigtig god service og der var aldrig lang ventetid.
MrNIFootball
MrNIFootball
20:24 13 Sep 16
Jeg har fået noget behandling der, jeg er meget tilfreds og glad.Jeg blevet taget rigtigt godt imod af Selma, og hun fulgte mig igennem det hele, jeg er meget tilfreds.Vh Shayda
Amanda Fogh
Amanda Fogh
06:38 08 Sep 16
Ronni Rasmussen
Ronni Rasmussen
04:08 19 Aug 16
Samer Husse
Samer Husse
09:37 27 Jun 16
Rigtig fin oplevelse og professionel behandling af Luca og sit team.De har hele tiden været kompetente og søde, og jeg har altid følt mig tryg og godt behandlet. Kan varmt anbefales, og jeg giver derfor 5 stjerner.
Ioana Adriana Hogea
Ioana Adriana Hogea
18:12 22 Jun 16
Meget nemt og behageligt med deres online chat funktion som jeg har lige brugt. Det var nemt og hurtig at bestille tid og jeg fik alle de oplysninger der interesserede mig. Meget venlig og hjælpsom personale også - kan varmt anbefales :)
Sara Skovgaard Andersen
Sara Skovgaard Andersen
20:23 07 Jun 16
lise Bently
lise Bently
19:47 06 Jun 16
Hej jeg fik vide af en ven at man kunne skrive med jer om aften super god service. Fik svar på alle mine spørgsmål. Tak til Selma og teamet.
pernille severinsen
pernille severinsen
19:54 31 May 16
Jeg kom tilfældigt ind på siden, da jeg surfede rundt på nettet, for at finde en løsning, ang mine voldsomme smerter i tanden. jeg får en besked fra Selma, der beroliger mig, og vejleder mig igennem hvad jeg kan gøre. jeg havde aldrig gættet det selv, så tak til Selma for en god og yderst kompetent vejledning. trods smerter er jeg nu glad igen :)
Danni Danniy12;
Danni Danniy12;
22:39 17 May 16
Syndes i har super god service. Især at man kan skrive live med jer, havede en god snak og fik gode råd af sekretæren Selma. Tak til jer.
Ida Lønsmann
Ida Lønsmann
09:05 05 May 16
VaikinguDK
VaikinguDK
08:57 22 Apr 16
God service
Julie Leth
Julie Leth
11:39 16 Apr 16
Grundig, seriøs og omhyggelig behandling.
Karoline Sommer
Karoline Sommer
07:21 12 Apr 16
Jeg er meget tilfreds med den behandling og flotte resultat - jeg har fået. Professionel og komforten er i top.
Sophia Bjørnsen
Sophia Bjørnsen
07:15 09 Apr 16
Virkelig dygtigt tandplejepersonale. Jeg har været igennem invisalignforløb, og er meget tilfreds med, at jeg valgte TBT.
Nanna Sundenæs
Nanna Sundenæs
14:43 02 Apr 16
Kenneth Goldy
Kenneth Goldy
15:40 22 Mar 16
Det har været en helt fantastisk oplevelse at blive behandlet hos tandlægerne på Brønshøj Torv. Resultatet af min invisalign behandling lever op til alle mine forventninger og kan klart anbefales til andre.
Alexandra Jensen
Alexandra Jensen
13:27 09 Mar 16
Jeg synes, at alle de tandlæger jeg har mødt har været super dygtige og har haft styr på det de skulle. Hver gang jeg er kommet ind, er jeg blevet mødt af smil, hvilket har været super dejligt.
Kenneth Andersen
Kenneth Andersen
19:00 03 Mar 16
jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er. da man har gået i så mange år uden at smile for meget så folk ikke så hvor skæve ens tænder er, så nu er jeg ved at lære mig selv at smile til livet igen. alle der har skæve tænder burde overveje det, sagt fra en tidligere person med vildt skæve tænder, glem det nye tv eller mange par sko, tænder skal du leve med resten af livet.top klasse service jeg har fået. taget alle mine dumme spørgsmål til sig og svaret ærligt om hvad der skete om kommer til at ske i forløbet.
Sara Jerkovic
Sara Jerkovic
08:06 01 Mar 16
Jeg fik lavet tandregulering ved tandlægerne. Jeg kan kun anbefale stedet - super professionelt med ønsket resultat!
Kirsten Dahl Hæstrup
Kirsten Dahl Hæstrup
20:03 25 Feb 16
Nicolai Assenholm
Nicolai Assenholm
17:28 23 Feb 16
Tilde Schwaner
Tilde Schwaner
14:18 21 Feb 16
Morten Nielsen
Morten Nielsen
08:33 21 Feb 16
I had a very good experience. I got a very good result and I always got a really fast answer when I wrote a question to their mail.
Sabrina Buus
Sabrina Buus
14:09 20 Jan 16
Virkelig dygtige tandlæger. De bedste anbefalinger fra Sabrina
Alexandra Adler
Alexandra Adler
11:20 19 Jan 16
Havde en helt fantastisk oplevelse! Dejlig service og god behandling! :-)
Dani A.
Dani A.
18:10 18 Jan 16
En rigtig intelligent tandlæge - Nemlig Luca!Plus, så har han nok de bedste assistenter/tandlæger! I hvert fald, ifølge mig.Jeg har haft en god service og behandling, og det kan jeg kun takke Luca og hans søde assistenter for.#Highlyrecommended
Pétur Orri Heiðarsson
Pétur Orri Heiðarsson
09:46 15 Jan 16
Karol B.
Karol B.
10:39 08 Jan 16
Excellent expertise and care by Luca and his team, and yet a rather relaxed approach: "No problem, Karol, no problem". In my case, without pulling of any teeth (in contrast to what other cosmetic dentists suggested), with discreet invisalign braces my teeth have been straightened almost to perfection (say 95% satisfaction!). If you consider an invisalign treatment, this is the place to go in Copenhagen!
Sallam Butt
Sallam Butt
19:40 07 Jan 16
Jeg har brugt Invisalign i snart 1 år. Jeg er rigtig glad for det resultat bøjlerne har givet mine tænder. Jeg kan helt klart anbefale tandlægerne på Brønshøj Torv, for de har tilbudt mig den bedste service og et meget tilfredsstillende resultat. Derfor giver jeg Dem 5 ud af 5 stjerner!
Kristian Horup Larsen
Kristian Horup Larsen
13:57 05 Jan 16
Migle A
Migle A
18:26 24 Nov 15
Priyanut Boonkueng
Priyanut Boonkueng
18:29 29 Oct 15
Louise Holm Svendsen
Louise Holm Svendsen
15:01 28 Oct 15
Behagelig og top professionel behandling - og resultat.
Jakob Stig Grau
Jakob Stig Grau
20:20 27 Oct 15
Behandlingen virkede bedre, end jeg havde forventet. Jeg har ikke kunnet finde det billigere andre steder. Dygtigt og behageligt personale.
Tina Egerup
Tina Egerup
12:16 27 Oct 15
Imødekommende og professionelt personale, god behandling og fint resultat :-)
Jassmin El-Sayed
Jassmin El-Sayed
22:24 15 Oct 15
Man kan ikke give mindre end 5 stjerner! Det er den bedste tandklinik. Det sødeste og mest smilende personale som altid giver en SUPER god behandling.
Luise Mikkelsen
Luise Mikkelsen
04:58 07 Oct 15
Anders Nielsen
Anders Nielsen
11:15 30 Sep 15
I was looking for a dentist who performed orthodontic treatments with Invisalign. I read online that Tandlægerne Brønshøj Torv is among the best dentists in this field and so I chose them.Great and kind service right from the preliminary interview to the end of treatment. The end result is even greater than I had expected to begin with. I can highly recommend to have this treatment done at Tandlægerne Brønshøj Torv.
Patrick Jakobsen
Patrick Jakobsen
06:36 29 Sep 15
Har haft en rigtig god oplevelse hos TBT i forbindelse med en tandregulering via Invisalign.Jeg synes, at jeg fra starten af forløbet har fået den helt rigtige vejledning og samtidig er forløbet gået helt perfekt. Kan derfor kun Anbefale TBT og Luca hvis du skal have rettet tænder, da de har styr på hvad de laver.
Tanja Lauest
Tanja Lauest
05:53 25 Sep 15
Tine Ayo Jørgensen
Tine Ayo Jørgensen
17:09 18 Sep 15
I går fik jeg trukket en visdomstand ud, og synes i skal vide at jeg følte mig godt behandlet - i begge ordets betydninger.Det var bestemt ikke uventet, da Heidi, min normale kontakt, er både dygtig og empatisk. Men alligevel er det rart at opleve at det noget større indgreb forløb, så tiden i stolen var smertefri, og foregik i så god en atmosfære, at det - næsten - er ærgerligt at jeg kun har tre visdomstænder tilbage.
Louise Hansen
Louise Hansen
18:28 16 Sep 15
Søren Jacobsen
Søren Jacobsen
17:46 16 Sep 15
Har rejst fra Odense udelukkende for at komme til tandlæge og få rettet tænder, men det har været det hele værd. Fremragende behandlingsforløb hele vejen igennem. Dygtige og venlige medarbejdere.
Isabella Omari
Isabella Omari
17:34 01 Sep 15
Har gennemgået en 2 årig behandling, hvilket jeg ikke kunne være mere tilfreds med. Alt er blevet behandlet meget professionelt, til en overkommelig pris. Tak for dejlig service og resultat
Henrik Tingleff Larsen
Henrik Tingleff Larsen
17:38 25 Aug 15
Kære TBT Det har været en fantastisk "rejse" fra 1. konsultation, indsætning af brackets, nye og mere kraftige skinner undervejs, og det endelige resultat. Det krævede en del tilvænning i begyndelsen og det var til tider hårdt, men det er absolut sliddet værd. Mange hilsner fraHenrik
Simona Ahmed
Simona Ahmed
15:47 23 Aug 15
Diana Juncher
Diana Juncher
20:26 29 Jun 15
Rasmus Munch
Rasmus Munch
17:31 22 Jun 15
Nickie Axdal
Nickie Axdal
10:24 11 May 15
Špela Arhar Holdt
Špela Arhar Holdt
11:35 21 Apr 15
An excellent experience, I would definitely recommend them!
Pia Hartmann
Pia Hartmann
11:47 07 Apr 15
Jeg er blevet meget mere smilende efter TandlægeThomas Groth Lauritsens ''opbygning'' af mine facadekroner. Der er ikke bare tale om godt håndværk men simplethen brugskunst.
Tommy Sillemann
Tommy Sillemann
12:54 25 Mar 15
I 2013 afsluttede jeg en tandretningsbehandling med Invisalign hos Luca Bastholm. Behandlingen har givet mig en tandstilling så jeg i dagligdagen smiler meget mere end tidligere og mere naturligt. En klar værdi for mit vedkommende. Det er afgjort de bedste penge jeg nogensinde har brugt på mig selv.MvhTommy
Maria Hansen
Maria Hansen
10:13 23 Mar 15
Kvucprofil Mark
Kvucprofil Mark
19:19 19 Mar 15
TBT tandlægerne er de bedste tandlæger, jeg nogensinde har mødt. Jeg er nu i min slutfase i min behandling, og jeg har aldrig følt mig i så gode hænder som jeg gør hos Luca Bastholm. Han er en mand, der har en vis autoritet når han er i rummet. Han udstråler bare, at han har totalt styr på det hele - og det har han også. Nu er jeg ikke tandlæge, men det kræver det heller ikke for at man udefra kan se, at han er ekstremt dygtig til det han laver. Derudover svarer han også meget hurtigt på mails på alle tidspunkter på døgnet, og når man som mig skriver tonsvis af mails med en masse spørgsmål (som man jo har i en sådan behandling), så kommer der altid et hurtigt og velinformeret svar. Derudover er alle derinde nogle super søde mennesker. Jeg kan kun anbefale TBT tandlægerne til alle, og jeg er meget, meget tilfreds med min behandling indtil videre.
Trine F. V. Hansen
Trine F. V. Hansen
16:53 25 Feb 15
Maria Sosnovskaya
Maria Sosnovskaya
14:20 18 Feb 15
Fik rettet mine tænder med Invisaligns på ca 7 måneder. Fantastisk service og rimelig pris, med alt inkl. - ingen skjulte gebyrer. De har taget sig rigtigt godt af mig og jeg er rigtig glad for resultatet !
Malene Beltoft Olsen
Malene Beltoft Olsen
10:37 19 Jan 15
Morten Laursen
Morten Laursen
15:44 05 Jan 15
God service, Godt håndværk, smilende personale, gjorde langt mere end hvad man kunne forvente.Kan klart anbefales.
ju as
ju as
18:30 17 Dec 14
Jasmina H
Jasmina H
18:36 04 Dec 14
Jeg afslutter snart et behandlingsforløb hos TBT, og jeg har været yderst tilfreds med både resultatet samt serviceniveauet. Her på klinikken bliver der taget godt hånd om patienterne med en professionel tilgang til faget. Jeg er kun blevet mødt med godt humør og venlighed, og har været oprigtig glad for, at jeg valgte lige netop denne klinik til min Invisalign behandling. Glæder mig til at vise mit nye, pæne smil frem og vil ikke tøve med at anbefale klinikken videre til folk i min omgangskreds. Tak til tandlæge Luca, de sødeste tandklinikassistenter og administrationen for god behandling.
Kenneth Nyberg
Kenneth Nyberg
13:53 01 Dec 14
Carina Rask Vernersen
Carina Rask Vernersen
21:27 17 Nov 14
Fantastiske søde mennesker! :-)
Frank Horsbol
Frank Horsbol
09:33 16 Nov 14
Meget professionelt, dygtige og søde menesker hos Tandlægerne Brønshøj Torv :-)
Caydaruus Warsame
Caydaruus Warsame
11:53 13 Nov 14
Jeg har fået rettet mine tænder med invisalign og er yderst tilfreds!Flot/moderne klinik samt søde og professionel personale.Super god oplevelse,kan klart anbefales.
Ida Lodsgaard
Ida Lodsgaard
15:03 12 Nov 14
Laura Klietsch
Laura Klietsch
11:15 12 Nov 14
Super behandling og perfekt resultat. Meget tilfreds.
Multipass84
Multipass84
20:26 05 Nov 14
Nina Lærke Nielsen
Nina Lærke Nielsen
10:29 22 May 14
Michael Breinholdt
Michael Breinholdt
06:39 08 Apr 14
Ingelise Moos
Ingelise Moos
10:58 30 Jan 14
Erika Katalin Molnar
Erika Katalin Molnar
10:09 27 Jan 14
Jeg har fået en tandregulering med Invisalign hos Luca. Igennem hele forløbet, som varede over et år, følte jeg mig i absolut trygge hænder hos ham og hans stab, behandlingen var top professionel og stemningen på klinikken har altid været afslappet og spot-on. Det betød også meget for mig at have muligheden for at stille spørgsmål og holde kontakten med Luca da jeg opholdte mig i udlandet og tandreguleringen stadig var i gang. Jeg kan varmt anbefale klinikken til alle andre der overvejer at få lavet tandregulering.
Helle Barrie
Helle Barrie
14:10 25 Jan 14
Jeg har været meget tilfreds med min Invisalign-behandling hos Luca Bastholm og Tandlægerne på Brønshøj Torv. Jeg følte virkelig at der blev lyttet til mine ønsker og forventninger, og at ingen beslutning blev taget uden at jeg var indforstået med alle aspekter af behandlingen. Og så jeg har jeg bare verdens flotteste smil nu, hvilket har øget min selvtillid mærkant og betydet at jeg nu kan smile uden hæmninger - noget jeg aldrig turde før. Det er simpelthen så dejligt! 5/5, kan varmt anbefales.
Anders Ottosen
Anders Ottosen
16:12 22 Jan 14
Inger Noack
Inger Noack
16:13 20 Jan 14
Det har været en helt igennem god oplevelse som jeg har givet videre til venner og familie
Sophia Érin Lindahl
Sophia Érin Lindahl
15:17 20 Jan 14
Altid venlige og smilende tandlæger samt personale- dejligt! Jeg elsker at de har så godt styr på ting- og alt hvad der hører til teknologi er simpelthen i top form. Jeg er halv vejs med min store tandregulering med 'Invisalign', som tager ca 24 måneder. Allerede nu er der kommet virkelig gode resultater, som jeg er meget tilfreds med :) Har også kun gode erfaringer med plastfyldninger og udtrækning af visdomstænder. Vil anbefale TBT til alle dem der ønsker kvalitet og resultater.
Sune Blom
Sune Blom
07:44 17 Jan 14
Nicoline Miller
Nicoline Miller
12:53 16 Jan 14
Jeg er yderst tilfreds med tandlægerne på Brønshøj Torv. Jeg oplever alle medarbejdere som yderst kompetente, og jeg har fuld tillid til dem. Der er en rar og professionel atmosfære i klinikken, den er lyst og moderne indrettet, og det er mit indtryk, at klinikken lægger vægt på en løbende opdatering af viden og udstyr. Det er nemt at booke en tid inden for en overkommelig periode - også i ydertimerne, og det er rart og praktisk man kan booke online og betale sin regning med det samme. Alt i alt kan jeg varmt anbefale klinikken.
Ali Durgham
Ali Durgham
13:48 10 Jan 14
A professional and pleasant dentistry with no match, I know them for more than 15 years, friendliness, warmth and never the less dental craftsmanship are the key words which describe these nice people, thank you for all these years and looking forward for my next regular check.Thumbs up Durgham*****************************************************************************************Dansk*****************************************************************************************Gennem over 15 år har jeg haft TBT (Tandlægerne Brønshøj torv) som min tandlæge klinik, det er aldrig nogensinde sket at jeg gik utilfreds derfra. Professionelle, venlige, omsorgfulde og forstående ansatte der gøre alt for at man få en god oplevelse.Tak til Luca, Heidi og Karin for alle jeres smil og venlighed gennem årene.Durgham
S Nielsen
S Nielsen
10:46 10 Jan 14
Professionel og smiliende klinik.
Jakob Andersen
Jakob Andersen
09:51 10 Jan 14
Det er næsten en "fornøjelse" at gå til tandlægen hos jer..Man bliver altid mødt med et smil og godt humør.
Alexander Leth
Alexander Leth
17:02 08 Jan 14
Kan absolut anbefale dem. Har haft en udelukkende positiv oplevelse med tbt.
Jannik Jarnsborg
Jannik Jarnsborg
13:38 07 Jan 14
Very professional and service-minded staff, with excellent skills and a high degree of professionalism. They even managed to create a good and calm atmosphere, making me feel comfortable and relaxed. Perfect result, I'm very happy with my teeth!
Næste anmeldelse

Spørgsmål?

Læs mere om klinikken og få svar på dine spørgsmål her.

Prismatch

Hos TBT stiller vi gerne op til et prismatch!

Book en tid

Du kan let booke tid via. vores online booking system.

Finansieringsmuligheder

Finansering (Lån)

Lån alle pengene rentefrit – betal over 20 måneder:

  1. Udfyld låneansøgningen online
  2. Du modtager lånekode på mail
  3. Underskriv med NemID

Læs mere og ansøg

Afdragsordning (Gebyrfri)

Afdrag din tandlægeregning uden renter eller gebyrer. Aftale skal være indgået inden behandlingen påbegyndes.

Se Hvordan

Book din tandlæge tid online. Let og hurtigt!