Skip to content Skip to footer
Ny patient hos TBT

Ønsker du at skifte tandlæge?

Hvordan skifter jeg tandlæge?
Der er frit tandlægevalg i Danmark. Så du kontakter simpelthen bare den tandlæge eller tandklinik, du ønsker. Så sker resten automatisk. Med din tilladelse kan dine røntgenbilleder og journaler nemt overføres mellem tandklinikker, så relevant information ikke går tabt.

Er du under 21 år er det gratis at gå til tandlæge. Ønsker du at skifte fra Skoletandlægen til en privat tandlæge skal du gå ind på borger.dk og vælg Københavns kommune i listen, hvorefter du blot skal følge guiden.

Vi er nemme at komme i kontakt med.
Ring eller brug 
kontaktformularen, hvor du også kan skrive direkte til klinikkens sekretariat eller én af vores dygtige tandlæger.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 1 arbejdsdag. Eller book en tid med det samme online og opret dig i vores system.

Det er nemt :-)

Patienten er den vigtigste person på klinikken

Hvorfor vælge Tandlægerne Brønshøj Torv?

Du vil opleve et varmt og imødekommende personale, fra det øjeblik du træder ind ad døren. Vi står alle parat til at hjælpe dig. Vi vil gøre, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker. For uden tilfredse patienter – er vi ikke tilfredse. Det siger sig selv.

Moderne udstyr og nyeste viden

Alle fagområder samlet under samme tag

Vi udfører stort set alle slags tandbehandlinger. Fra de helt simple til de superavancerede. Hos os kan du derfor få foretaget din behandling – fra start til slut – uden at du skal henvises videre til andre klinikker. Det sparer din tid og giver større tryghed i forløbet.

Klinikken følger med tiden. Vi råder over state-of-the-art udstyr og efteruddanner os løbende, så vi kan holde os ajour med den nyeste viden og teknologi indenfor moderne tandpleje.

Vi er et team sammensat af yngre og ældre tandlæger. Det sikrer dig en optimal behandling baseret på den nyeste viden kombinereret med mange års erfaring.

Åbningstider

Vi byder velkommen indenfor i vores lokaler ved Brønshøj Torv. 

  • Man-tors: 8:00 – 16:15
  • Fredag: 8:00 – 15:00
  • Lørdag: Efter aftale
  • Søndag: Lukket
TBT180516_256-Edit

Kontakt os nu

Giv os et kald eller bestil en tid via vores online booking.

Scroll til top