Ny patient

Du er velkommen på tandklinikken, hvad enten du ønsker et almindeligt regelmæssigt tandeftersyn eller at gøre brug af vores mangeårige ekspertise indenfor avanceret tandpleje. Ring eller brug kontaktformularen, hvor du også kan skrive direkte til én af vores dygtige tandlæger. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 1 arbejdsdag. Eller book en tid med det samme online og opret dig i vores system. Det er nemt.

Hvorfor vælge TBT – Tandlægerne Brønshøj Torv?

Patienten er den vigtigste person på klinikken
Du vil opleve et varmt og imødekommende personale, fra det øjeblik du træder ind ad døren. Vi står alle parat til at hjælpe dig. Vi vil gøre, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker. For uden tilfredse patienter – er vi ikke tilfredse. Det siger sig selv.

Tandlæge Kosmetisk Tandpleje

Alle fagområder samlet under samme tag
Vi udfører stort set alle slags tandbehandlinger. Fra de helt simple til de superavancerede. Hos os kan du derfor få foretaget din behandling – fra start til slut – uden at du skal henvises videre til andre klinikker. Det sparer din tid og giver større tryghed i forløbet.

Moderne udstyr og nyeste viden
Klinikken følger med tiden.
Vi råder over state-of-the-art udstyr og efteruddanner os løbende, så vi kan holde os ajour med den nyeste viden og teknologi indenfor moderne tandpleje.
Vi er et team sammensat af yngre og ældre tandlæger. Det sikrer dig en optimal behandling baseret på den nyeste viden kombinereret med mange års erfaring.

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det er frit tandlægevalg i Danmark.
Er du under 18 år er det gratis at gå til tandlæge.
Så du kontakter simpelthen bare den tandlæge eller tandklinik du ønsker.
Så sker resten automatisk.
Med din tilladelse kan dine røntgenbilleder og journaler nemt overføres mellem tandklinikker, så relevant information ikke går tabt.

Patientrettigheder og klagemuligheder

Patientbeskyttelse og patientrettigheder har aldrig fyldt mere end i dag.
Heldigvis.
Gennemsigtighed og informeret samtykke er forudsætning for et godt samarbejde mellem patient og behandler.
Sundhed.dk og Borger.dk kan du læse meget mere om relevante forhold mellem patient og tandlæge.
Ønsker du at klage over en behandling er det gjort nemt for dig på Tandklage.dk

Tandlæge
Tandlæge