Skip to content Skip to footer

Få behandling med Invisalign i København

Vi er glade og stolte over at kunne tilbyde behandling med Invisalign i København i moderne og rolige lokaler i Brønshøj. På vores adresse, der ligger i postnummeret 2700 i København, foregår vores tandbehandling. Så leder du efter en bøjletandlæge, der tilbyder tandregulering med Invisalign i København eller Københavnsområdet, er du landet det rette sted.

Vi er nemlig eksperter i behandling med Invisalign, og hos os vil en af Danmarks førende Invisalign-tandlæger, Luca Bastholm, stå for din behandling. Derudover er det nemt at komme til vores klinik under hele forløbet med Invisalign. Det gælder uanset om du bor i København eller omkring byen.

4.9 Stjerner - 310 Anmeldelser
js_loader
invisalign københavn

Sådan kommer du til din behandling med Invisalign i København

Du finder vores klinik på adressen Frederikssundsvej 154B, København. I forbindelse med din behandling med Invisalign, kan du nemt komme til klinikken med både bil og offentlig transport, uanset om du kommer fra Brønshøj, en af Københavns andre bydele eller uden for byen.  

Flere busser holder lige uden for døren. Det gælder blandt andet bus 2A, bus 10, 5C og 350C. Derudover er der kun én kilometer til Hillerødmotorvejen, så du kan nemt komme hertil i bil, hvis du kommer længere væk fra. 

Klinikken ligger skråt over for Brønshøj Torv på Frederikssundsvej mellem  Normal og THIELE.

Du kan planlægge din rejse her

Når du besøger vores Invisalign-klinik

For os er det vigtigt, at du føler dig velkommen, så snart du træder indenfor døren. Når du besøger vores Invisalign-klinik i den københavnske bydel Brønshøj i forbindelse med din behandling, vil du derfor altid blive taget imod i vores reception. Her skal du scanne dit sygesikringskort, så vi ved, at du er ankommet. Herefter kan du tage plads i venteværelset.

Vores professionelle Invisalign-team vil tage imod dig og sikre, at du er i trygge hænder fra start til slut i dit forløb. Vores mål er at sikre, at du hver gang forlader vores klinik med et smil. 

Læs mere om vores behandling med Invisalign her.

se videoen

Luca Bastholm præsenterer Invisalign-behandling hos TBT

Afspil video

Vi ser frem til at byde dig velkommen i tandklinikken på Brønshøj Torv i København

Vi ved, at det miljø, hvor din Invisalign-behandling foregår, spiller en afgørende rolle for hele din oplevelse.

Derfor har vi sørget for en professionel og behagelig atmosfære i vores klinik for at give dig de bedste forudsætninger for en behagelig og effektiv behandling. 

Når du er klar til at starte din behandling med Invisalign, er vores erfarne team klar til at tage imod dig. Vi er der hele vejen fra forundersøgelsen til det endelige resultat. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken ved Brønshøj Torv i København.

Scroll til top