Skip to content Skip to footer

Hvad er kosmetisk tandbehandling og kosmetisk tandpleje?

Kosmetisk tandbehandling og Kosmetisk tandpleje er det samme og dækker over en række behandlinger, der har til formål at give dig et smukkere og mere fuldendt smil.

Typiske behandlinger er plastfacader, porcelænsfacader (engelsk: veneers), porcelænskroner, tandblegning og tandregulering. Behandlingen foretages af en kosmetisk tandlæge, der er specialist indenfor området, og du er dermed altid i gode hænder under hele behandlingsforløbet. I det følgende vil vi fokusere på kosmetiske behandlinger med plast og porcelæn.

4.9 Stjerner - 292 Anmeldelser
js_loader
reception
Kosmetisk Tandpleje
se videoen

Kosmetisk tandbehandling forklaret på 2 minutter

Afspil video
Se resultater

Før og efter billeder for kosmetiske behandlinger

Hvorfor vælge os som kosmetisk tandlæge?

Klinikken har i over 20 år beskæftiget sig med kosmetisk tandbehandling. Vores team beskæftiger sig dagligt med denne type behandling, hvilket er nødvendigt for at opbygge den erfaring og rutine, som sikrer et flot og langtidsholdbart resultat. Hver gang.

Vurdering pr. mail

 

 • Du får typisk svar inden for 1 arbejdsdag.
 • Koster 0 kr.
 • Et realistisk prisestimat på behandling af dine tænder.
 • En idé om varighed af netop din behandling.
Bestil vurdering

Vurdering på klinik

 • Koster 450 kr (refunderes når der indgås aftale om behandling)
 • Den helt grundige forundersøgelse inklusive fotosession, 3D scanning og 3D animation. Tager typisk 45 min.
Book en tid

Hvordan kommer jeg i gang?

En kosmetisk tandbehandling starter altid med, at du henvender dig via kontaktformularen eller booker en tid online eller kontakter os via telefon, hvis du ønsker personlig rådgivning inden du tager det første skridt. Vi opfordrer til at du mailer os nogle få nærbilleder af dine tænder. Billederne skal vi bruge til at vurdere, om en kosmetisk tandbehandling er en egnet løsning for dig.

Vurderer vi dig egnet til kosmetisk behandling, inviteres du til en grundig forundersøgelse, hvor vi sammen taler om dine ønsker og behov. Forundersøgelsen koster 450 kr., som refunderes, når der indgås aftale om behandling. Vi gennemgår relevante behandlingsmuligheder og de resultater, du kan forvente af din tandlæge. Samtidig tager vi billeder af dine tænder til analysebrug. Som en del af forundersøgelsen får du et prisestimat på tandbehandlingen, og vi introducerer dig for muligheden for at få tilskud via Sygeforsikringen ”danmark”.

Det anbefales, at du medbringer en ledsager til forundersøgelsen, men det er ikke nødvendigt.
Bemærk venligst at ved udeblivelse eller afbud mindre end 24 timer forud for undersøgelsen opkræves der et honorar på 450 kr.

Såfremt du ønsker det, har du i umiddelbar forlængelse af forundersøgelsen mulighed for at få lavet en prøveopmodellering i plast. Prøveopmodelleringen giver dig et visuelt billede af, hvordan det færdige resultat af en kosmetisk tandbehandling kommer til at se ud. Vi tager selvfølgelig billeder af opmodelleringen og sender disse til dig, så du også selv har billeder af det forventelige resultat. En prøveopmodellering koster 1.200 kr.

Vælger du at takke ja til kosmetisk behandling af dine tænder, planlægger vi efterfølgende behandlingsforløbet. Kosmetiske tandbehandlinger adskiller sig fra hinanden afhængigt af hvilken type behandling, du har valgt. Du kan nedenfor læse mere om hele processen og de typiske kosmetiske behandlinger, vi tilbyder på klinikken.

Vejledning før kosmetisk plastbehandling

Efter at du har været til en forundersøgelse, skal du sende en mail til klinikken (klinik@tbt.dk), hvis du ønsker at sætte behandlingen i gang. Du vil herefter modtage en á conto faktura (depositum) på halvdelen af dit udleverede tilbud, som skal betales med det samme. Ønsker du at afdrage betalingen, skal dette være aftalt inden behandlingen sættes i gang. Vi kontakter dig også for at aftale dine tider med klinikken, hvis det ikke allerede er gjort.

Holdbarheden af plast på bidkanter er typisk god, dog skal du forvente, at der kan opstå små defekter ved kanten af plasten over tid. Dine tænder kan slides – og det kan plasten også. Oftest kan disse poleres væk, men er det større defekter, kan de repareres let med ny plast. Typisk koster en reparation ca. 600-1.200 kr. Derudover kan plasten blive slidt og farven mættet af brug, og du må derfor påregne at skulle skifteplasten i løbet af 10-20 år. Dette foregår ved, at plasten slibes af og ny plast pålægges – uden at tanden under plasten beslibes.

På dagen hvor plasten skal pålimes, renses tandens overflade med en special tandpasta og en poleringsskive. Der er ikke behov for boring eller slibning på tanden. Plasten pålimes tanden i små lag og processen tager lang tid, da det skal være meget nøjagtigt. Når plasten er pålagt, er vi meget omhyggelige med at polere og forme plasten, så tandens facon smelter harmonisk ind i tandrækken. Er du herefter meget i tvivl, kan du komme tilbage en anden dag og lave tilretninger. Vores erfaring og rutine gør, at vi som regel rammer farven og faconen rigtigt første gang.

Kosmetiske plastbehandlinger er tidskrævende. Du skal derfor være helt sikker på, at tiden passer dig og melde afbud senest 2 dage inden aftalt tid. Hvis du udebliver fra din aftale vil du blive opkrævet et honorar svarende til 1.500 kr. pr. time.

Hvis du overvejer at blege tænderne, skal dette være gjort inden plastbehandling, da plastens farve vælges ud fra tændernes farve. Det er naturligvis fuldstændig op til dig, om du vil blege tænderne. Du får udleveret en blegevejledning særskilt.
Du er også velkommen til at blege tænderne hos din egen tandlæge.

Efter pålægning af plasten, kan dine tænders farve være ekstra hvide i et par dage; det er fordi tænderne udtørrer, da du i længere tid har ligget i tandlægestolen med åben mund. Plasten kan derfor umiddelbart efter behandlingen se mørkere ud end resten af tanden. Efter 1-2 dage er tænderne normale i farven igen.

Der kan være forhold der gør, at plastens holdbarhed må forventes at være nedsat. Det er f.eks. hvis du bider negle eller skærer tænder. Her kan vi ikke give garanti på holdbarheden. Du kan forlænge holdbarheden ved at undgå neglebidning, og hvis du skærer tænder, kan du sove med en bidskinne om natten, hvor der typisk er størst risiko for tænderskæren.

se vores priser

Kosmetisk tandbehandling og tandpleje priser

Lille

2.555 krUden tilskud
 • Pr. tand
 • Plastfacade
 • Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” op til 400 kr.
Book tid nu

Mellem

3.152 krUden tilskud
 • Pr. tand
 • Plastfacade
 • Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” op til 400 kr.
Book tid nu

Stor

3.919 krUden tilskud
 • Pr. tand
 • Plastfacade
 • Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” op til 400 kr.
Book tid nu

Porcelæn

7.900 krUden tilskud
 • Pr. tand
 • Porcelænsfacade
 • Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” op til 2.100 kr.
Book tid nu

Læs mere om alle vores Kosmetisk priser.

Læs om finansieringsmuligheder her

Anmeldelser

Læs hvad vores patienter siger om vores kosmetiske behandling

shirin E.
11:16 02 Feb 23
Super fantastisk behandling hos TBT!De formåede at give mig det smil jeg... altid har ønsket mig. Efter at blive afvist hos flere tandlæger, som mente mine tænder var “ kompliceret”, så fik Luca dem lavet på under 1 år!Sindsyg stor anbefaling her fralæs mere
luka D.
06:07 25 Jan 23
Jeg har været igennem et Invisalign-forløb hos TBT. Alt gik som planlagt, og... jeg oplevede god kommunikation og fleksibilitet under hele forløbet. Jeg er super glad for mit resultat. Jeg vil helt sikkert anbefale TBT og deres Invisalign forløblæs mere
Rebecca J.
20:01 10 Jan 23
Storartet behandling. Jeg oplevede at være i særdeles trygge og kyndige hænder... hele vejen igennem med Luca som behandlingsleder. Pædagogisk, professionel, tydelig og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.læs mere
Lucas la C.
09:16 04 Jan 23
Jeg har brugt klinikken en del år efterhånden, og det har været fremragende... service hver eneste gang! Super professionelt arbejde, kan klart anbefales!læs mere
lacour3001
14:56 02 Dec 22
Netop afsluttet invisalign behandling hos Luca Bastholm. Kæmpe anbefaling her... fra! Altid Luca der var der til konsultationer og jeg blev sat godt ind i hele forløbet fra A-Å.Hvis du skal have rettet dine tænder hurtig og effektivt, så er der ingen bedre mand til opgaven end Luca Bastholm!læs mere
Mariam E.
10:00 30 Nov 22
Ali Badran er en virkelig dygtig og kompetent tandlæge! Jeg må ærligt... indrømme, at jeg er svær at tilfredsstille, men Ali har virkelig formodet iat udføre et fantastisk stykke arbejde han er perfektionist til fingerspidserne.Jeg fulgte med under hele behandlingen. Derudover er det virkelig rart at have en tandlæge som forstår, at man har tandlægeskræk - Så han tog det helt stille og roligt, holdt pauser undervejs og spurgte flere gange ind til om jeg var okay. Jeg er ked af, at jeg ikke har opdaget ham noget før!Øsnker du en god tandlæge hvor han ikke går på kompromis med kvalitet, til en fair pris så vælg Ali fra TBT tandlægerne, jeg lover dig, at du er i de bedste hænder, og du vil smile hele vejen hjem (det gjorde jeg :- )læs mere
Malene P.
15:51 10 Nov 22
Jeg har nu af to omgange skulle have fjernet visdomstænder hos Ali, og han er... super dygtig. Ingen smerter og ingen hævelse eller problemer dagene efter. Første oplevelse gjorde at jeg ikke var bange for at gøre det igen. Kæmpe anbefaling hvis du skal have fjernet visdomstænderlæs mere
LiseLotte R.
17:42 17 Oct 22
Er glad for mit smil idag 😁 Det har været en god oplevelse, hver gang... jeg har været på klinikken. Fantastisk personale. Altid søde og venlige. Gode til at forklare, hvordan og hvorledes. Det har været 1 1/2års ventetid værd. Mange tak for det 😁☀️læs mere
Thomas P.
04:47 13 Oct 22
Prisen er den den er - eminent service og produkt koster.Jeg ville mene at... denne “investering” i mig selv er den største gave jeg har givet mig selv.Ser jeg på billeder af mig selv fra et år siden, krummer jeg simpelthen tær, og nu kan jeg ikke stoppe med at smile og se mig selv i spejlet.Så taknemmelig og glad, kan varmt anbefales herfra.læs mere
Thomas J.
15:10 11 Oct 22
Jeg har været igennem en større behandling af mine tænder som har involveret 2... stk Implantater, Invisalign og plast på nogle nedslidte tænder. Både Mikkel (Implantater)og Luca (Invisalign) er meget grundige i deres udførsel og forklaring af deres arbejde. Der er hurtig/nem adgang til behandleren via email, dette brugte jeg både ved opstart og løbende kommunikation. Jeg har modtaget en dygtig og grundig behandling hele vejen rundt som nu er afsluttet med et flot resultat.læs mere
Nikoline B.
19:50 22 Sep 22
Jeg anbefaler Luca og tandlægerne Brønshøj torv til alle, der overvejer at få... invisalign. Jeg har fra første konsultation kunne mærke Lucas mange års erfaring og ekspertise indenfor invisalign. Det har gjort mig meget tryg og helt sikker på, at jeg havde valgt det helt rigtige sted at få rettet mine tænder. Jeg har intet negativt at sige om hverken behandlingen eller det søde personale i klinikken.læs mere
Eva Juel H.
13:20 22 Sep 22
Jeg startede med tandlægeskræk og endte med flotte tænder og ro i sind og krop.
Veronika S.
10:07 15 Aug 22
Professionel behandling og virkelig flot resultat efter behandling med... Invisalign.læs mere
Maria L.
08:04 02 Aug 22
Jeg har netop afsluttet min invisalign behandling hos Luca. Hele forløbet har... været effektivt og resultatet er min drøm. Luca er professionel og man har en oplevelse af, at han har sin største interesse i det perfekte resultat. Jeg vil alle dage anbefalde Luca og TBT, de er sindssygt søde og dygtigelæs mere
Frederikke møller L.
09:12 22 Jul 22
Behageligt forløb, aldrig i tvivl om hvad der skulle ske ved den næste aftale... eller hvordan jeg skulle behandle mine tænder og skinner under mit invisalign forløb hos Luca. Kan klart anbefales.læs mere
Andreas K.
14:52 06 Jul 22
Jeg har været gennem et 1-års Invisalign forløb hos Luca med kosmetisk... fokus.Jeg gik længe med overvejelser om hvorvidt jeg indlede et tandretningsforløb. Jeg fik forundersøgelser på adskillige københavnske tandklinikker, men var fortsat i tvivl. Særligt da mit problem udelukkende var kosmetisk. Efter afslutningen på mit forløb hos TBT, kan jeg konstatere at det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt.Luca og hans team behandler med en uset høj professionalisme. Når end jeg søgte rådgivning, anbefalinger eller blot forklaring, var der både plads, respekt og tid til det. Ikke nok med at Luca har sørget for at mit smil er perfekt, så tog han mig tilmed igennem et utrolig struktureret og tilrettelagt program, der gav mig ro i sindet og gjorde at behandlingstiden var så kort som muligt.Jeg vil til enhver tid give Luca og hans klinik mine varmeste anbefalinger.læs mere
David S.
21:21 01 Jul 22
Fantastisk behandling i trygge omgivelser. Der bliver vist hensyn og omsorg,... krydret med professionelle egenskaber bliver resultatet fremragende.Utrolige dejlige mennesker altid smilende og imødekommende 👍😉🤗 5 stjerner her fra !læs mere
Dirk G.
14:43 29 Jun 22
Jeg har været igennem et Invisalign forløb med Luca. Følte mig altid i trygge... hænder og fik besvaret alle de spørgsmål, der opstod i sammenhæng med behandlingen. Kan kun anbefale klinikken.læs mere
Lluís S.
12:48 29 Jun 22
I am very happy with the outcome and can strongly recommend TBT to anyone... needing an Invisalign treatment. They are highly skilled and professional, and the communication has been excellent since day 1.læs mere
Renata E.
12:47 29 Jun 22
Very satisfied with my invisalign treatment! I went to so many dentists before... to try to solve my teeth problems and all of them said either i would need to remove a tooth or that invisalign would not solve my problem because it was too complicated. Luca, the dentist in Bronshoj Torv said he would fix it with invisalign and i would not need to remove any tooth! And he did it! :D Now i finally smile for pictures. Thankslæs mere
Kati H
11:13 29 Jun 22
Jeg har fået rettet mine tænder med Invisalign og er meget tilfreds – både med... forløbet og selve resultatet. Jeg har følt mig tryg og velininformeret igennem hele processen. Jeg har ikke kunne smile uden at holde mig foran munden i mange år.Stor tak til Luca, som har hjulpet mig til at smile igen.læs mere
Aysegul M.
19:57 12 Jun 22
Er yderst tilfreds med resultatet af invisalign behandlingen hos Luca. Meget... professionelt arbejde, hvor man føler sig i trygge hænder.Har haft et godt forløb, hvor servicen var fantastisk.læs mere
Tanja Ritt V.
10:46 21 Apr 22
Jeg har igennem det sidste års tid, fået rettet mine tænder med Invisalign... behandling ved Luca Bastholm. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet. Jeg har i hele forløbet følt mig meget tryg og i professionelle hænder. Så en KÆMPE anbefaling skal der lyde herfra.læs mere
Martine B.
06:48 14 Apr 22
Fantastisk oplevelse hos Luca, som rettede mine tænder med invisalign skinner... på kun 1 år.Professionel og god dialog igennem hele forløbet. Jeg ville ikke have rettet mine tænder andre steder! :-)læs mere
Christian S.
09:40 29 Mar 22
Jeg gennemgik et halvårligt forløb hos TBT Tandlægerne, hvor jeg fik rettet... mine tænder i overmunden. Jeg er meget tilfreds med resultatet og fik en helt igennem professionel og imødekommende behandling.læs mere
Beata W.
22:13 17 Mar 22
Very professional clinic driven by engaged and passionated people. I had a... pleasure to have the Invisalign treatement with Luca, periodic check ups with Thomas, cosmetics treatement with Julie and urgent case with Ali B. All personale I met in the clinic was very caring and friendly. The doctor's assistants and secretaries always smiling and creating a welcoming, good atmosphere.The communication was on the highest level, including email correspondence. The doctors take time to listen your needs and explain you everything in details to make sure that you leave with a good feeling and result.You feel that you are in good hands and surrounded by professionals who strive for a high quality and patient satisfaction.I am very happy for my results and all the care I've received from TBT Team. I highly recommend this clinic.Good job!And special thanks to Luca for my new smile 😊læs mere
Iðunn María S.
15:58 15 Mar 22
Tandlægerne Brønshøj Torv får min varmeste anbefale. Alt personalet er... virkelig professionelt, prisene holder altid og mega hyggeligt atmosfære. De gør sig også extra umage for at sørge for at man føler sig tryg og velinformeret om hele behandlingen, med udskrivede instrukser og gode påmindelser om ens tid. Jeg havde ikke været til tandlægen i rigtig lang tid men er sikker på at jeg kommer til med at blive ved med at besøge tandlægene Brønshøj Torv mindst to gange årligt fra nu af. Tusind tak for mig :)læs mere
Burcu B.
13:56 15 Feb 22
Fantastisk oplevelse og Luca er super professionel.
Malene Ø.
14:45 10 Feb 22
Kæmpe anbefaling herfra. Har haft et længere forløb hos TBT, primært hos Luca.... Har udelukkende mødt grundig, imødekommende og professionel behandling.læs mere
Carolina M.
18:53 24 Jan 22
Rigtigt godt arbejde - meget tilfreds med min behandling!
Julius H. N.
10:27 20 Jan 22
Jeg har netop afsluttet min Invisalign tandregulering hos Luca. Hvis man før... har haft dårlige oplevelser med tandlæger, så er man garanteret en anden oplevelse her. Luca, og de tandlæger der har været inde over min behandling, har været utrolig lyttende, professionelle og villige til at skabe de bedste rammer for et godt resultat. Absolut bedste beslutning jeg har taget og vil stærkt anbefale det til andre, der skulle overveje at få rettet tænder.læs mere
Josefine G.
08:48 14 Jan 22
Har været rigtig glad og tilfreds med min Invisalign behandling. Kan klart... anbefales.læs mere
Mie Paik L.
08:59 22 Nov 21
Rigtig god og professionel behandling. Har været fuldt ud tilfreds med... resultatet, behandlingen og personalet😊læs mere
Magnus M.
14:58 21 Oct 21
God service og professionel rådgivning hos Luca, Ali og co.
Shaio H.
22:29 20 May 21
Jeg kan varmt anbefale tbt efter en fantastisk behandling af tandlægen Ali.... Jeg er sikker på at vi alle vil få lidt ondt i maven ved tanken om at få trukket fire tænder ud, men med en dygtig tandlæge som Ali var hele forløbet behageligt og smertefri.M.v.hEn yderst tilfreds kunde.læs mere
trine P.
15:40 20 Apr 21
Jeg har bare fået de flotteste tænder efter jeg fik dem bleget igennem TBT..
Søren K
12:39 13 Apr 21
Jeg har netop afsluttet min Invisalign behandling af både over- og undermund.... Resultatet er blevet rigtig godt, super fint, smertefrit og professionelt forløb. Jeg er blevet kyndigt vejledt gennem forløbet, og fået svar på de spørgsmål der fremkom.Jeg kan kun anbefale TBT og Luca.læs mere
nurcan A.
22:51 21 Mar 21
Jeg var i starten meget skeptisk for at få en tandregulering men det er det... bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og helt klart investeringen værd!Kan varmt anbefale TBT og hvis man overvejer tandregulering så tøv ikke med at booke en tid hos dem😊😉læs mere
Emilia L.
11:47 05 Mar 21
Jeg har netop afsluttet min tandretning med invisalign skinner hos Luca... Bastholm. Jeg har kun ros og gode ting at sige om Luca og alle tandlægerne der har været indeover min tandretning - jeg har følt mig tryg og lyttet til gennem hele forløbet og har oplevet en helt fantastisk perfektionisme hos Luca. Han har gerne forlænget mit forløb for at rette og tilpasse de mindste ting, så resultatet er blevet så perfekt som overhovedet muligt. Jeg er så imponeret over deres omhyggelighed og høje informationsniveau! Jeg er ovenud lykkelig for mit resultat og kan nu snakke og smile uden at være ked af mine skæve tænder! Jeg kan KUN anbefale Luca og hans team - jeg bor i Gilleleje, men har valgt at skifte tandlæge til dem - så glad har jeg været for at gå her:)læs mere
Natcha J.
18:31 26 Feb 21
Fantastisk behandling med meget godt personale som altid er venlige, selvom... man ikke er så god til sproget. Jeg blev behandlet med invisalign og mit resultat er planlagt.læs mere
Amalie Bech N.
08:30 28 Jan 21
Rigtig fint Invisalign forløb!Jeg er meget glad for det færdige resultat,... mit smil er lige som jeg ønskede. Behandlingen trak lidt ud pga Covid-19, men ellers er der intet negativt at sige. Professionelle og behagelige mennesker og ingen uventede ekstra omkostninger under forløbet.læs mere
Veli Kerim C.
21:45 26 Jan 21
Venlige og professionelle
Bruno Tagliasacchi M.
15:23 12 Jan 21
I have been treating my teeth with Luca Bastholm using Invisaling. The result... it´s astonishing whilst you wear a transparent bracet that nobody can notice, and it makes you feel at ease constantly. Luca followed my case in a very professional and friendly way, that it makes a huge difference when you need to take care of your health.I got implants for missing teeth as well and I found in Mikkel Fabricius the utmost professional advices before, during and after the operation.In TBT I find all the time the most friendly approach to any question and problem it may occur to my teeth and eventually the final care is always at its best! 100!I strongly reccomend TBT and all the staff :)læs mere
Louise V.
15:52 06 Jan 21
Efter et års invisalign forløb er jeg officielt færdig!I forbindelse med mit... invisalign forløb fik jeg fjernet mine to visdomstænder I overmunden.Det var ikke lige noget jeg så frem til, men proceduren gik super hurtigt og smertefrit.Invisalign har været en stor livstilsforandring, men det er en af de absolut bedste beslutninger Jeg nogensinde har taget.Jeg har hele tiden følt mig tryg hos Luca Bastholm og team. Jeg har kun ros til dem.De er profesionelle, dygtige, lyttende, fleksible og virkelig søde.Jeg er så glad for mit nye smil og til alle dem som skulle gå og overveje at få rettet sine tænder, vil jeg varmt anbefale Luca Bastholm, TBT.læs mere
zen B.
17:14 05 Dec 20
Jeg har fået en super professionel tandretning hos Luca og Co. Nu bliver jeg... ikke genert længere. Jeg er meget taknemmelig fordi jeg nu har selvtillid. Jeg kan anbefale dem til jer. Kom og besøg deres klinik i Brønshøj Torv eller ring til deres tlf. 38602020. God jul !MvhHaizen Kiilerichlæs mere
Gamer 4 L.
13:47 03 Nov 20
I have been to this dental clinic, based on the excellent reviews and the... amount of over 200 excellent reviews, therefore I thought they might need 1 more. I made an apoinment for an xray attended by Mikkel Fabricius, because I wanted to extract 2 molars that was 1, 100% damaged so only the roots remembered that there once was a molar and the second one it was around 90% damaged, even if it was somehow possible to fix it but not 100% I decided to remove so there was no risk in the future of infection. Once the xray was done and all the issues was explained to me very clear also regarding other molars that were bad, I made a second appointment for molars removal where I was attended by Luca Bastholm and I was amazed how proffesional he was. He explained me, clear, every single step of the procedure and answer all my questions regarding it and the solutions to get two long lasting molars implants. They also accept cash for it, wich it was perfect for me. After the extraction was done I felt no pain at all, but I was asking for a pain killer receipt in case that it happened and he gave me ibuprofen after asking, if I am allergic to it or if I took it before, but I didn't feel any pain. I would give them 11 out 10, because they were more than perfect, they were excellent. Thank you very much for the excellent services!læs mere
Rikke B.
20:12 15 Oct 20
Jeg er taknemmelig og meget imponeret over jeres dygtighed, jeres høje faglige... niveau og jeres lydhøre og løsningsorienterede tilgang til jeres arbejde.Jeg er umådelig imponeret over jeres høje informationsniveau – Intet, med streg under intet, er overladt til tilfældighederne.Jeg er imponeret over jeres omhyggelighed og meget venlige empatiske væremåde over for jeres patienter.Jeg kommer fra det sydlige Jylland er 57 år og mine tænder var skæve, skævt bid og deraf nedslidte kindtænder. Oven i havde jeg, grundet tidligere skade, problemer med nerveskader.Jeg er taknemmelig over, at I havde alle ovenstående oplysninger inde over jeres behandling.Jeg oplevede, at I var meget opmærksomme på afstanden mellem Jylland og Brønshøj.I var altid meget lydhøre over for ønsker om tider. Besøgene var altid meget målrettede og effektive.Mine nedslidte kindtænder og skæve bid, som andre tandlæger, rystede på hovedet af og sagde: Det kan vi ikke klare, blev hos jer forvandlet.Mine nerveskader behandlede I til UG.Opbygningen af mine kindtænder er i mine øjne kunst.Mit skæve bid er rettet – mine tænder er LIGE og slebet til Hollywood smilJeg har boet flere steder i verden, jeg har besøgt mange tandlæger.Tro mig – jeg har ikke mødt et så kompetent og ordentligt arbejde som hos jer.Som et PS. vil jeg tilføje: Jeg fik at vide, hos min lokale tandlæge, at kun togskinner kunne ordne mine tænder, men fik ingen helhjertet garanti for resultatet.Det var også en dyrere løsning - og efter sigende både smertefuld og irriterende.Jeg rettede mine tænder smertefrit med Invisalign og vil til hver en tid, opfordre andre til at benytte selvsamme behandlingMed den valgte løsning, fik jeg rettet tænder smertefrit og der blev omhyggeligt taget hånd om tændernes udseende også.TAK for flot behandling Luca og Team – Jeg er umådelig tilfreds, glædeligt overrasket og meget glad.Jeg vil give JER ALLE mine varmeste anbefalinger - og vil også sige: Vi ses når jeg får brug for en tandlæge.læs mere
Mohamed B.
13:34 24 Sep 20
Det er altid en fornøjelse at se Ali. Han har styr på hvad han laver og man... føler at man er i trygge hænder!læs mere
Frank Romlund N.
08:50 04 Sep 20
Jeg har fået en superprofessionel behandling af både Luca og hans personale i... forbindelse med min tandretning. Min sædvanlige tandlæge, som også behandler med Invisalign, mente ikke, at mit dybe bid og deraf følgende skader på mine fortænder i undermunden, kunne rettes med denne form for behandling. Jeg stod derfor overfor en langvarig behandling med "togskinner" og efterfølgende kæbeoperation på Rigshospitalet, indtil jeg blev anbefalet at tale med Luca fra Tandlægerne på Brønshøj Torv. Resultatet af samtalen er, at jeg her halvandet år senere har fået rettet mit bid i en grad, så jeg ikke længere skader mine undertænder. Samtidig har den kosmetiske del af tandretningen og plastarbejdet på de skadede tænder betydet, at jeg nu efter mange år igen smiler med "tænder" Luca og hans personale får mine største anbefalinger. Intet blev "oversolgt" i forbindelse med min første samtale eller under behandlingen, og jeg fik klar og tydelig besked om de muligheder, der var tilgængelige og realistiske i netop mit tilfælde.læs mere
peter S.
16:17 26 May 20
Jeg kan på det varmeste anbefale Tandlægerne Brønshøj Torv. Jeg har haft dem i... flere år og har blandt andet fået rettet tænder med Invisalign. Luca der er ansvarlig for Invisalign bøjlerne er meget professionel og sød. 10/10læs mere
Thushanth S.
13:56 20 May 20
Jeg har netop afsluttet min invisalign behandling hos klinikken, og jeg kan... kun være glad og taknemmelig for det opnåede resultat! Alle involverede har været meget hjælpsomme og ydet en professionel service hele vejen igennem, og jeg kan derfor på det varmeste anbefale klinikken til alle der ønsker en tandregulering såvel som almindelig tandpleje.læs mere
Cams
05:35 06 May 20
Jeg har tidligere anmeldt TBT, men synes jeg vil gøre det igen, da jeg har... fået utrolig god behandling igen igen.Tusind tak til Thomas og hans dygtige kolleger for et super flot kosmetisk arbejde.Endelig er jeg sluppet af med mine kedelige mellemrum.læs mere
Bente R.
17:15 08 Apr 20
Klinikken kan varmt anbefales. Havde overbid, skæve tænder og krydsbid og nu... har jeg de fineste tænder som tænkes kan.Meget positivt at prisen er fast for en samlet pakke, så man ikke udsættes for eventuelle ekstraudgifter for uforudsete problematikker.læs mere
김수민
13:39 02 Mar 20
I visited here after lots of research about what is good one with many... reviews.Also I booked this due to comfortable online booking system.You can choose which doctor and see the available schedule on the website.I dont personally prefer to always reask about booking time.. it was perfect.Reception and whole facility look tidy and nice. Doctor also took care of me well with scaling and general check and recommended me proper dental product!By the way you cant pay with Mastercard. So I paid with mobile pay(+Dankort is also possible).læs mere
F A
14:56 16 Feb 20
Hurtig og effektiv behandling. Dygtigt og behageligt personale, der giver en... rar oplevelse, når man er patient.Kan klart anbefale TBT! :-)læs mere
Zain Elabedin A.
04:03 16 Jan 20
Fik udført min Invisalign behandling her. Inden opstart blev der lagt en... grundig plan for hele forløbet. Luca er god til at imødekomme sine patienters ønsker og tager sig god tid til at forklare og justere behandlingen, således at alt bliver perfekt. Undervejs har der været en del kontroller, men alle er forløbet uden problemer og jeg kom til måls med behandlingen i tide som det var aftalt fra første dag. Desuden applaus til det øvrige personale, som har været dygtige og imødekommende på alle tidspunkter jeg har været i klinikken. Alt i alt et gnidningsfrit forløb. Kan varmt anbefales.læs mere
Ali Hasan S.
18:41 07 Jan 20
Rigtig dygtige og imødekommende - man går derfra med en god oplevelse :)
Mahmoud A.
13:31 21 Dec 19
Der findes en del oplevelser til 5-stjerner , og så findes der dem som skiller... sig så meget ud og som fortjener 7 stjerner! Det kan jeg desværre ikke vælge på Google, men så kan jeg da skrive det :-)Først og fremmest "håndværket", men også behandling, service, imødekommenhed og kompetence er i absolut topklasse!Til supertandlæge, Thomas Groth Lauritsen og dit team af assistenter...... Tusind tak for en fantastisk behandling :-)læs mere
Næste anmeldelsejs_loader

Typiske kosmetiske behandlinger

Her finder du en oversigt over de typiske kosmetiske tandbehandlinger, vi udfører på klinikken.

Kosmetisk plast og plastfacader på tænder

Kosmetisk plast er et materiale, der både anvendes til at behandle knækkede tænder, skadede tænder eller misfarvede tænder, men også til fx at lukke et mellemrum mellem to fortænder. Kosmetisk plast har den egenskab, at det limer sig fast til tanden. En behandling med kosmetisk plast kræver derfor heller ikke hverken boring eller slibning – plasten limes i stedet direkte på den naturlige tand, og sikrer en enkel og hurtig behandling. Sammenlignet med en porcelænsbehandling (som kræver boring og slibning) er plastbehandlingen desuden mere skånsom og billigere, da den kan gennemføres på én gang uden fordyrende udgifter til fremstilling af porcelænskrone.

En behandling med kosmetisk plast er en holdbar løsning, da plasten – eller kompositten, som materialet kaldes i fagsprog – er et meget stærkt materiale. Når plasten er limet fast til den naturlige tand, sidder den rigtig godt fast, og under normale omstændigheder vil du ikke opleve, at plastfacaden falder af. Derudover laves de fleste behandlinger med kosmetisk plast på fortænderne, der ikke oplever samme slid som kindtænder. Og da plasten dermed udsættes for mindre slid, holder den ganske enkelt længere.

Vælger du at få foretaget en kosmetisk behandling med en plastfacade, skal du være opmærksom på, at plasten holder sin farve over tid. Den kosmetiske plast tilpasses fra start farven på din naturlige tand, men i takt med, at dine naturlige tænder fx bliver mere gullige over tid, vil der opstå en farveforskel mellem plasten og den naturlige tand. Denne farveforskel er særligt udtalt, hvis du ryger. For at undgå farveforskellen kan du med fordel behandle dine tænder med en kosmetisk tandblegning, så tænderne igen opnår samme farve, som da plasten blev limet på. Alternativt kan plasten skiftes ud til en mere gullig farve, men denne løsning vil som udgangspunkt være dyrere.

Efter en kosmetisk tandbehandling med plast er det enkelt at pleje og vedligeholde den eller de behandlede tænder. Du behøver ikke at tage særlige forbehold for de behandlede tænder, og opretholder således god og sund mundhygiejne på samme måde som sædvanligt.

Kosmetiske kroner

En behandling med kosmetisk krone anvendes, når en svækket tand skal genopbygges eller forstærkes. Samtidig er den kosmetiske krone en fornuftig løsning, hvis en sølvfyldning skal skiftes ud, eller hvis en tand er blevet rodbehandlet. Kronen, der placeres på den eksisterende tand, er lavet i et stærkt og yderst holdbart materiale, der yder den nødvendige støtte til den naturlige tand. Materialet har desuden samme farve og form som den naturlige tand, og man kan derfor ikke se forskel med det blotte øje.

Behandlingen med kosmetiske kroner foregår i tre trin. Første trin består af scanning eller aftryk og nedslibning af den eksisterende tand. Aftrykket bruges til at bygge kronen ud fra, og tanden slibes efterfølgende til. Herefter tages der et nyt aftryk, som tandteknikeren ligeledes skal bruge, når kronen skal bygges. Første trin tager omtrent en time på klinikken, og herefter sendes scanningen/aftrykkene til tandteknikeren, som så laver selve kronen. Dette er trin to, og det tager typisk 1-2 uger, før den endelige krone er klar.

Tredje og sidste trin foregår tilbage på klinikken, hvor kronen sættes på plads. Her kontrollerer den kosmetiske tandlæge, at kronen er lavet som planlagt, og kronen prøves samtidig på den eksisterende tand for at få bekræftet, at den passer. I tilfælde af, at kronen ikke passer perfekt, gives der besked til tandteknikeren, som så har mulighed for at rette op på kronen. Er kronen derimod som forventet, limes kronen på den naturlige tand ved hjælp af et særlig stærkt bindemiddel, der holder kronen på plads. Tredje og sidste trin varer omtrent en halv time, og herefter er behandlingen afsluttet.

Efter behandlingen skal du blot passe og pleje dine tænder som normalt, og kronen kræver ikke særlig pleje af nogen art.

Porcelænskroner

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at gøre brug af porcelænskroner i stedet for almindelige kosmetiske kroner. Det gælder særligt, hvis dine tænder er meget nedslidte grundet tandskæren eller lignende. Når tænderne er meget nedslidte, er det ikke muligt at anvende almindelige kosmetiske kroner, men her fungerer porcelænskroner til gengæld rigtig godt. En porcelænskrone er en dyrere løsning, men kan altså i særlige tilfælde være nødvendig for at få et tilfredsstillende resultat.

Tandblegning

En kosmetisk tandblegning er en behandling, der har til formål at give dig pæne, hvide tænder. Vi anbefaler hjemmeblegning som behandlingsform, da en klinikblegning foretaget i tandlægestolen både giver et dårligere og mindre holdbart resultat, men også fordi metoden kan være meget smertefuld grundet den stærke koncentration af blegemiddel. Af samme grund er det ikke længere tilladt at udføre klinikblegning indenfor EU, og vi behandler derfor udelukkende ved hjælp af hjemmeblegning.

Hjemmeblegning foregår ved, at vi fremstiller en specialtilpasset blegeskinne på vores laboratorie. Da laboratoriet er en del af vores klinik, kan du normalt få blegeskinnen fra dag-til-dag.

Sammen med blegeskinnen udleveres også et blegemiddel. Vi bruger midlet Opalascence fra Ultradent i USA. Blegemidlet har en fast konsistens og er anerkendt verden over. Den faste konsistens betyder, at du ikke risikerer, at blegemidlet siver ud af skinnen, når du har blegeskinnen på.

Inden du forlader klinikken, viser vi dig, hvordan du smører blegemidlet på blegeskinnen, og hvordan skinnen sættes fast på dine tænder. Du får samtidig udleveret skriftlig vejledning, så du ikke er i tvivl om, hvordan behandlingen udføres. Du kan også se en video her.

Selve behandlingen foregår ved, at du smører blegemidlet på skinnen, hvorefter skinnen påsættes dine tænder. Blegemidlet er aktivt i 7-8 timer, og det anbefales derfor, at du bleger tænderne 4-5 dage i træk af 7-8 timers varighed. Det er muligt at blege tænderne, mens du sover, så du ikke skal gå med skinnen om dagen. Skinnen er dog gennemsigtig, og ses derfor heller ikke med det blotte øje.

Hjemmeblegning gør det muligt for dig selv at kontrollere din tandblegning, og du kan blege dine tænder lige så meget, du har lyst til. Når du er tilfreds med resultatet, stopper du blot blegningen, og behandlingen er dermed gennemført.

Læs mere her.

Intern blegning af misfarvede rodbehandlede tænder

Som et alternativ, eller supplement, til hjemmeblegning kan du også vælge en intern blegning. Som navnet antyder, foregår blegningen af tanden ved denne behandling indefra. For at kunne behandle med intern blegning kræver det derfor, at tanden tidligere er rodbehandlet. Samtidig skal tanden være tilstrækkeligt stærk til, at en intern tandblegning kan gennemføres.
Behandlingen foregår ved, at den eksisterende plastfyldning fjernes sammen med en del af rodfyldningen. Den tilbageværende rodfyldning forsegles, og herefter lægges der en tandblegning ind i tandens krone, som lukkes med en ny, midlertidig fyldning.

Blegningsmidlet vil nu begynde at blege tanden gradvist, og efter nogle få dage kontrolleres det af den kosmetiske tandlæge, at blegningen har haft den ønskede effekt. Er det ikke tilfældet, kan den behandlingen gentages flere gange ved ganske enkelt at åbne den midlertidige fyldning og erstatte med nyt blegemiddel i hulrummet. Således fortsætter blegningen, indtil det ønskede resultat opnås.

Når tanden har den ønskede farve, afsluttes behandlingen ved at fjerne den midlertidige fyldning og erstatte af en permanent plastfyldning, der passer til tandens nye farve.

Priser på kosmetisk tandbehandling og tandpleje

Her kan du se vores vejledende priser på nogle af de mest almindeligt forekommende tandbehandlinger:

 • Mindre kosmetiske plastjusteringer: 1.750 kr.
 • Plastfacade: 2.555 – 3.919 kr.
 • Porcelænsfacade: 7.900 kr.
 • Prøvemodellering: 450 – 1.200 kr.
 • 2 tandblegningsskinner: 4.298 kr.
 • Blegegel (pr. tube): 76 kr.

For at kunne give dig et konkret prisestimat på en konkret behandling, er en konsultation imidlertid nødvendig. Årsagen hertil er, at der ofte er en række individuelle forhold, der skal tages højde for. Bestiller du en forundersøgelse, vil du til undersøgelsen få et konkret prisestimat, som du kan forholde dig til. Ønsker du at få oplyst en pris på en kosmetisk tandregulering eller andre behandlinger, kan du altid skrive direkte til klinikken eller én af vores tandlæger via kontaktformularen.  Vi opfordrer til, at du vedhæfter nogle billeder, så vi på baggrund af disse kan komme med et retvisende prisestimat på en eventuel behandling.

Derudover skal du være opmærksom på, at det er muligt at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”. Det præcise beløb udregner vi for dig til forundersøgelsen.

Hvem kan benytte sig af kosmetisk tandbehandling?

Som udgangspunkt kan alle benytte sig af kosmetisk tandbehandling. Enkelte behandlinger kræver dog, at du er fyldt 18 år, eller at din kæbestruktur er færdigudvokset. Forinden vi begynder et behandlingsforløb vil vi naturligvis sikre at du er egnet til tandbehandlingen.

Naturligt flot smil

Fordelene ved kosmetiske tandbehandlinger er synlige, bogstaveligt talt. Uanset om du vælger en tandregulering med Invisalign, en plast- eller porcelænsfacade, en kosmetisk tandblegning eller en helt fjerde behandling, er det slut med tænder, der ikke yder dit smil retfærdighed. Med en kosmetisk behandling får du det, hvide, lige og smukke smil, du altid har drømt om – det er din vej til et flottere smil.

Mød vores Kosmetisk Tandlæger

Ofte stillede spørgsmål om kosmetiske behandlinger

En kosmetisk tandbehandling er i princippet altid relevant, hvis du drømmer om et flottere og hvidere smil. Kosmetiske tandbehandlinger kan både bruges til at rette op på skæve tænder, lukke mellemrum mellem tænder, gøre små tænder større, ændre på uheldig tandfacon, blege dine tænder, reparere kosmetiske skader og lignende.

Tandregulering kan være et alternativ, eller supplement, til en kosmetisk plastbehandling.

Under normale omstændigheder er der ikke smerter forbundet med at få foretaget kosmetiske tandbehandlinger.
Behandling kræver i langt de fleste tilfælde ingen slibning eller boring af den naturlige tandemalje, så der er tale om en meget skånsom behandling.

Det afhænger af hvilken kosmetisk behandling, der er tale om. En kosmetisk plastbehandling tager 2-3 timer; en tandblegning vil f.eks. tage 4-5 dage, mens det kan tage 2-3 uger at på lavet en porcelænskrone. Til forundersøgelsen oplyser vi altid, hvor lang tid en eventuel behandling vil tage.

Kosmetisk tandregulering priser afhænger af hvilken type behandling, du har behov for. Priserne starter fra ca. 18.000 kr., og en fuld regulering af begge kæber koster ca. 41.000 kr. Det er muligt at få tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark” på op til ca. 6.100 kr..

Se vores aktuelle priser her.

Scroll til top