Skip to content Skip to footer
Hvem er TBT Tandlægerne Brønshøj Torv

En moderne tandlæge i Brønshøj

Tandlægerne Brønshøj Torv er en moderne tandklinik i København, som lægger vægt på etisk og professionel tandpleje.

Vi modtager mange nye patienter, der kun ønsker at benytte vores mangeårige erfaring indenfor avanceret tandpleje med Invisalign tandreguleringkosmetisk tandplejetandimplantater og slidte tænder.

Vi er førende i Danmark og Europa indenfor Invisalign tandregulering med over 15 års erfaring og mere end 1.500 udførte behandlinger.

Derudover modtager vi naturligvis også patienter, der ønsker et regelmæssigt tandeftersyn, har behov for anden almindelig tandpleje eller for akut behandling.

10.000 +
Smukkere smil

Baseret på et forsigtigt skøn fra 1990 og op til i dag, som baserer sig på, at klinikken dagligt afslutter 1-2 kosmetiske behandlinger. Det reelle tal er sandsynligvis en hel del højere, i det klinikken siden 2010 har haft et team specialiseret i kosmetisk tandbehandling.

150.000+
Behandlinger

Baseret på et forsigtigt skøn fra 1990 og op til i dag, som baserer sig på, at klinikken dagligt foretager minimum 20 unikke behandlinger. Det reelle tal er sandsynligvis en hel del højere, da klinikken siden 2015 dagligt foretager 30-40 unikke behandlinger.

50.000+
Tilfredse kunder

Antallet er forsigtig anslået ud fra 1936 og op til i dag, som baserer sig på, at klinikken dagligt modtager flere nye kunder. Det reelle tal er sandsynligvis en del højere.

Velkommen hos Tandlægerne Brønshøj Torv

Afspil video
Specialiseret tandpleje

Vores priser er konkurrencedygtige

Kvalitet hænger ikke nødvendigvis sammen med højere pris. Hos os finder du priser, der er rimelige og fair. Og ikke mindst dokumenterede resultater i verdensklasse – det er vi virkelig stolte over at kunne sige.

Mød vort personale

Tandlæger, tandplejere & assistenter

Vi udgør et stærkt team på 5 dedikerede og passionerede tandlæger.
Tilsammen dækker vi stort set alle tænkelige specialer og et velfungerende tæt tværfagligt samarbejde sikrer dig, at du altid har hurtig adgang til den ypperste ekspertise, når mere udfordrende behandlinger er påkrævet.

luca bastholm

Luca Bastholm

Invisalign tandlæge

Uddannet tandlæge i 1987. Har arbejdet med Invisalign siden 2008. Beskæftiger sig i dag udelukkende med Invisalign. Underviser andre tandlæger i brugen af Invisalign. En af de mest erfarne tandlæger i DK indenfor Invisalign. Medejer af TBT.

Mikkel Fabricius

Tandlæge

Julie Cobcroft

Tandlæge

Ali Badran

Tandlæge

Rami Harfoush

Tandlæge

Ali Bedeiri

Tandplejer

Cecilie Hansen

Tandplejer

Selma Kurutepe

Klinikkoordinator

Åbningstider

Vi byder velkommen indenfor i vores lokaler ved Brønshøj Torv. 

  • Man-tors: 8:00 – 16:15
  • Fredag: 8:00 – 15:00
  • Lørdag: Efter aftale
  • Søndag: Lukket
TBT180516_256-Edit

Kontakt os nu

Giv os et kald eller bestil en tid via vores online booking.

Scroll til top