Skip to content Skip to footer

Akut tandlæge

Ring til os med samme, hvis du akut har brug for en tandlæge. Vi gør, hvad vi kan for at hjælpe dig hurtigst og bedst muligt. Vi forsøger altid at finde en tid samme dag med forbehold for lidt ekstra ventetid. Vi har ingen tillæg eller gebyrer for akut tandbehandling.
Gode råd til selvhjælp her

Ring 38 60 20 20

Hurtig smertelindring 

Smerter fra knækkede tænder kan ofte fjernes med en indledende behandling på under 10 minutter. Dunkende smerter fra tandnerven kræver ofte indledende rodbehandling på 30-60 minutter. Forstærkes smerterne fra tanden ved tryk eller tygning er der ofte tale  om rodspidsbetændelse som i første omgang kan lindres med en recept på antibiotika, hvis der ikke er tid til indledende rodbehandling. Receptpligtigt smertelindrende medicin kan i visse tilfælde lindre smerterne.

Akutte tandsmerter uden for normal åbningstid

Ved behov for akut tandlægehjælp udenfor klinikkens normale åbningstid henvises til Tandlægevagten.

Du kan finde Tandlægevagten i alle landets regioner her

Tandlægevagten i København:

Tandlægevagten Oslo Plads
Oslo Plads 14
2100 København Ø
Ved Østerport station, lige ved nedgangen til Metroen
OBS! til kørestolsbrugere og gangbesværede: Der er 4-5 trin ned til klinikken

Åben konsultation – tidsbestilling ikke mulig:
​Hverdage:  kl. 20:00 – 21:30
Lørdag søn- og helligdage: 10:00 – 12:00 samt 20:00 – 21:30

Hurtig og tryg tandbehandling

Har du brug for akut tandlægehjælp? Vores dygtige og erfarne tandlæger står klar til at hjælpe dig med dine tandproblemer. Oplever du tandpine, har slået tænder ud, eller har du en løs eller tabt tandkrone? Uanset hvilket tandproblem du står med, vil vi 

forsøge at finde en akut tid til dig. Vi har mange års erfaring med akut tandbehandling og med højt specialiseret tandbehandling inden for en lang række specialer. Du er derfor altid i trygge og professionelle hænder ved akut tandbehandling hos os.

Scroll til top