Skip to content Skip to footer
Tandlægerne Brønshøj Torv

Ønsker du at blive ny patient hos os?

Vi har altid plads til nye patienter!

Klinikken modtager mange nye patienter, og du er velkommen på tandklinikken, hvad enten du ønsker et almindeligt regelmæssigt tandeftersyn eller at gøre brug af vores mangeårige ekspertise indenfor avanceret tandpleje.

For at blive ny patient hos TBT kan du enten ringe til os på 38602020, skrive til os via kontaktformularen eller booke en tid online og samtidig oprette dig i vores system. 

Vi ser frem til at tage imod dig i vores klinik :-)

Afspil video
Patienten er den vigtigste person på klinikken

Hvorfor vælge Tandlægerne Brønshøj Torv?

Du vil opleve et varmt og imødekommende personale, fra det øjeblik du træder ind ad døren. Vi står alle parat til at hjælpe dig. Vi vil gøre, hvad vi kan for at imødekomme dine ønsker. For uden tilfredse patienter – er vi ikke tilfredse. Det siger sig selv.

Moderne udstyr og nyeste viden

Alle fagområder samlet under samme tag

Vi udfører stort set alle slags tandbehandlinger. Fra de helt simple til de superavancerede. Hos os kan du derfor få foretaget din behandling – fra start til slut – uden at du skal henvises videre til andre klinikker. Det sparer din tid og giver større tryghed i forløbet.

Klinikken følger med tiden. Vi råder over state-of-the-art udstyr og efteruddanner os løbende, så vi kan holde os ajour med den nyeste viden og teknologi indenfor moderne tandpleje.

Vi er et team sammensat af yngre og ældre tandlæger. Det sikrer dig en optimal behandling baseret på den nyeste viden kombinereret med mange års erfaring.

Åbningstider

Vi byder velkommen indenfor i vores lokaler ved Brønshøj Torv. 

  • Man-tors: 8:00 – 16:15
  • Fredag: 8:00 – 15:00
  • Lørdag: Efter aftale
  • Søndag: Lukket
TBT180516_256-Edit

Kontakt os nu

Giv os et kald eller bestil en tid via vores online booking.

Scroll til top