Skip to content Skip to footer

Invisalign - få dit drømmesmil med usynlig tandregulering

Drømmer du om et flottere og mere lige smil? Så kan Invisalign være løsningen for dig. Med den usynlige tandbøjle kan du få rettet dine tænder skånsomt og effektivt – og uden store gener i hverdagen. 

Vi hos Tandlægerne Brønshøj Torv kan hjælpe dig med at få det smil du altid har drømt om. Vores førende og erfarne Invisalign-tandlæge, Luca Bastholm, vil sikre, at du får en behandling, der lever op til de højeste standarder inden for tandregulering med Invisalign. 

Vil du vide, om Invisalign tandregulering er den rette behandling for dig? Læs her om hvad, hvorfor og fordelene ved at vælge Invisalign som usynlig tandretning. Og hvorfor mere end 17 millioner mennesker allerede har fået rettet skæve tænder med Invisalign behandling.

4.9 Stjerner - 310 Anmeldelser
js_loader
Invisalign-scanning af tænder
Invisalign behandlingssituation
invisalign københavn
Se resultater

Før og efter billeder for Invisalign behandling

før invisalignefter invisalign
før invisalignefter invisalign

Tandregulering med færre gener i hverdagen

Mange forbinder tandbøjler med store gener i hverdagen, herunder bekymringer om udseende, begrænsninger i hvad man må spise, og den udfordring der kan være i at opretholde en god mundhygiejne. Men med tandregulering med Invisalign behøver du ikke bekymre dig om dette. Det er nemlig et gennemført produkt, der på samme tid kombinerer og sikrer en behagelig og effektiv behandling. 

Den usynlige bøjle giver minimale gener i hverdagen og giver dig mulighed for at leve dit liv næsten som før, du fik bøjlen. I modsætning til andre bøjletyper er bøjlen næsten usynlig, hvilket betyder, at du både kan tale og smile uden at bekymre dig om, hvordan dine tænder ser ud. Derudover er der ingen begrænsninger for, hvad du må spise. Og da du kan tage bøjlen ud, kan du nemt opretholde en god mundhygiejne. Med Invisalign behøver du nemlig ikke bekymre dig om, mad der sætter sig fast i bøjlen, og du kan børste både tænder og bøjle grundigt og bruge tandtråd uden problemer. 

Så hvis du drømmer om et flottere smil, men er bekymret for generne, der kan være forbundet med traditionel tandregulering, kan Invisalign være den rette løsning for dig.

Hvad er Invisalign?

Tandretning med Invisalign er en moderne behandling til at få det smil, du ønsker og fortjener. Med Invisalign behandling kan du vinke farvel til de traditionelle og mindre æstetiske togskinner, og i stedet gøre brug af usynlige og mere behagelige tandskinner til tandregulering.

Invisalign består af en række usynlige skinner, som løbende skiftes ud under behandlingen. Hver skinne afviger mellem 0,2 og 0,3 millimeter fra den forrige skinne. Skinnerne regulerer dermed dine tænder gradvist i takt med, at skinnerne udskiftes.

Skinnerne bæres 20-22 timer i døgnet for at skabe den optimale effekt. En Invisalign behandling varer i gennemsnit 6-12 måneder afhængigt af graden af regulering.

se videoen

Forundersøgelsen forklaret på 1 minut

Afspil video

Få en gratis vurdering pr. mail eller book forundersøgelse

Vi kan give dig et temmelig præcist skøn på pris og varighed inden for én arbejdsdag pr. e-mail.

Med over 15 års erfaring og mere end 1.700 behandlinger er tandlæge Luca Bastholm blandt de mest erfarne tandlæger i Danmark, som udelukkende beskæftiger sig med Invisalign tandretning. Når du kommer på klinikken, vil det være Luca, som tager ansvaret for, at din behandling går som den skal. Det vil også være Luca, der vil være din primære kontaktperson, når du har spørgsmål til din behandling. For dig betyder det, at hele din behandling fra start til slut vil blive fulgt helt tæt af en de dygtigste tandlæger i Danmark indenfor Invisalign. Derfor lever alle vores behandlinger op til de højest mulige standarder og udføres på kortest mulig tid.

Vurdering pr. mail

 

 • Du får typisk svar inden for 1 arbejdsdag.
 • Koster 0 kr.
 • Et realistisk prisestimat på behandling af dine tænder.
 • En idé om varighed af netop din behandling.
Bestil vurdering

Vurdering på klinik

 • Koster 450 kr (refunderes når der indgås aftale om behandling)
 • Den helt grundige forundersøgelse inklusive fotosession, 3D scanning og 3D animation. Tager typisk 45 min.
Book en tid

Hvem har gavn af Invisalign?

Invisalign er en bøjle, som kan bruges af næsten alle, der ønsker at få et flottere smil.

Både børn og voksne kan have gavn af Invisalign-bøjlen, uanset om der er behov for en større eller mindre tandregulering. Invisalign er en særlig populær løsning inden for kosmetisk tandregulering. 

Du kan blandt andet have gavn af Invisalign, hvis du har:

Husk, at dette er en generel liste over tandproblemer, der kan løses med Invisalign. En professionel vurdering vil kunne give dig en mere præcis idé om, hvordan behandlingen kan hjælpe dig med at opnå det smil, du ønsker.

Vil du vide, om Invisalign behandling er det rigtige valg for dig, er du altid meget velkommen til at få en gratis og uforpligtende vurdering på mail eller en forundersøgelse på klinikken til 450 kroner.

Forundersøgelsen er en personlig gennemgang med tandlæge Luca Bastholm. Her bliver der taget fotos, røntgen og scanning og udarbejder en 3D simulering af den bedst mulige tandregulering af dine tænder. Vi laver samtidig en smileanalyse med fokus på, hvad der skal til for, at samspillet mellem dine tænder, læber og ansigt harmonerer bedst muligt. Det er vigtigt at få en professionel vurdering af dit smil for at få kortlagt, hvorvidt dette er den rette løsning for dig.

Ovenstående liste er kun en generel liste over tilfælde, hvor Invisalign kan anvendes. Det kræver altid en individuel vurdering, ligesom vi hos TBT også altid vil lægge et individuelt og skræddersyet behandlingsforløb, der passer til dig.

Hvorfor vælge Invisalign tandretning?

Vælger du at få foretaget en tandregulering med Invisalign, kan du se frem til flere fordele:

Den største fordel ved at bruge Invisalign til tandretning er uden tvivl, at du får et flottere smil. Invisalign er en effektiv behandlingsform til tandregulering, og mere end 17 millioner mennesker verden over har allerede fået foretaget tandregulering ved hjælp af behandling med Invisalign. Og du behøver ikke at tvivle på resultatet – ved hjælp af 3D-teknologi kan du allerede forud for behandlingen se, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud, dvs. hvordan dit nye smil vil se ud.
Bonus: Tandblegning er inkluderet i alle vores Invisalign behandlinger.

Invisalign er ikke blot en tandreguleringsskinne, der er tiltænkt et enkelt formål. Skinnen kan bruges til en lang række fysiske såvel som kosmetiske komplikationer vedrørende din tandstilling. Invisalign kan bruges til at rette overbid, underbid, dybt bid, åbent bid, krydsbid, trangstilling (pladsmangel), skæve tænder, tætsiddende tænder, spredtstilling (mellemrum mellem tænder), manglende tænder og andre uønskede tandstillinger. 

Til sammenligning med traditionelle tandbøjler reducerer Invisalign i nogle tilfælde behandlingstiden væsentligt. En typisk behandling med Invisalign tager mellem 6-12 måneder afhængigt af graden af regulering, og i mildere tilfælde kan der endda være tale om behandlingstider på helt ned til blot 3-4 måneder. Invisalign behandling er dermed det rette valg for dig, der gerne vil have overstået din tandregulering på kortest mulig tid. I mere komplicerede tilfælde med fjernelse af flere tænder kan behandlingen tage 1½-2 år.

Invisalign “skinner” er lavet ud af et gennemsigtigt materiale. Det betyder, at skinnerne – modsat traditionelle “togskinner” – ikke er nær så synlige, når du har dem på. Invisalign sikrer dig dermed ikke blot det flottest mulige smil efter behandlingen, men også det flotteste smil undervejs i behandlingen.

 

En af de største fordele ved Invisalign er, at de modsat traditionelle tandbøjler kan tages af. Det betyder, at det er nemt at holde både tænder og skinner rene. Samtidig kan du tage skinnerne af, når du spiser, og på den måde undgå at udsætte dem for madrester. Foretrækker du at spise med skinnerne på, kan du selvfølgelig også det.

 

Da skinnerne fra Invisalign automatisk justeres over tid i takt med, at du udskifter dem, behøver du ikke at besøge din tandlæge for at få foretaget justeringer. Et typisk forløb kan klares med 9-10 besøg i alt, inklusive forundersøgelsen. Bor du langt fra klinikken kan nogle kontroller fint klares over en videokonsultation.

For at sikre optimal mundhygiejne kræver det blot, at du børster tænder og skinner to gange dagligt, samt skyller dine skinner efter hvert måltid. Derudover er det også vigtigt at bruge tandtråd én gang om dagen – både af hygiejnemæssige årsager, men også for at tjekke at der ikke er for stram kontakt mellem tænderne, som potentielt kan forhindre tandreguleringen.

 

En tandregulering er ikke en garanti for, at dine tænder ikke kan blive skæve igen. Faktisk sker det desværre af og til, at der opleves et tilbagefald efter endt behandling. Det gælder dog ikke, hvis du vælger at få foretaget behandling hos os, fordi alle vores behandlinger med Invisalign er garanteret mod tilbagefald, når blot du husker at følge vores vejledninger.

Det er aldrig behageligt at have en bøjle på tænderne. Da skinnerne kun afviger mellem 0,2-0,3 mm. fra den ene skinne til den anden, sker tandreguleringen imidlertid på en mere nænsom måde sammenlignet med andre tandreguleringsmetoder. Skinnerne skiftes ud hver uge, og dine tænder udsættes dermed for mange mindre reguleringer i stedet for få, større reguleringer. Ved at dele processen op i flere mindre trin, udsættes dine tænder ikke for pludselige, større forandringer.

Anmeldelser

Læs hvad vores patienter synes om vores Invisalign behandling

TBT - Tandlægerne Brønshøj Torv
Fremragende
4.9
Baseret på 310 anmeldelser
review us on
Michella H.
Luca er yderst professionel og fantatsisk til at vejlede i den retning man vil. I mit tilfælde galt det Tandretning, hvor han er en af de dygtigste! Flotte resultater og god tryghed hele vejen igennem mod ens ønsker.
Qiaoyan L.
Thanks, Luca, for all the efforts and patience on my case, which is extremely complicated. I am very satisfied with my current teeth, they look perfect! I would highly recommend the TBT clinic for those who are in need.
Sandra L.
Altid venlig og kompetent behandling hos Luca ved Tandlægerne Brønshøj Torv. Forventet tandretningsresultat indenfor tidsrammen, uden ekstra omkostningerne eller andre overraskelser. Kan kun anbefales!
Jeanie P.
Jeg har lige afsluttet et forløb med Invisalign hos Luca, og jeg er mere end tilfreds med resultatet. Hele forløbet har føltes trygt og med super god information undervejs. Alt er gået efter planen, og jeg kan kun varmt anbefale Luca og hans team.
js_loader
se vores priser

Invisalign priser januar 2024

Express

22.352 kr.3-6 måneder

Fortænder i én kæbehalvdel

6 fortænder i over- eller undermund

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” 3.925 kr

Book tid nu

Lite

36.102 kr.3-6 måneder

Over- og undermund

Alle tænder

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” 6.185 kr

Book tid nu

Moderate

38.622 kr.6-12 måneder

Over- og undermund

Alle tænder

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” 6.185 kr

Book tid nu

Full

43.142 kr.12-24 måneder

Over- og undermund

Alle tænder

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” 6.185 kr

Book tid nu

Læs mere om alle vores Invisalign priser.

Se mulighederne for finansering her.

Luca Bastholm

Mød vores Invisalign tandlæge

 • Uddannet tandlæge i 1987.
 • Har arbejdet med Invisalign siden 2008.
 • Beskæftiger sig i dag udelukkende med Invisalign.
 • Underviser andre tandlæger i brugen af Invisalign.
 • En af de mest erfarne tandlæger i DK indenfor Invisalign.
 • Medejer af TBT og stifter af www.nytsmil.nu

Hvordan foregår behandlingen?

 1. Forundersøgelse 40 minutter. Gennemgang af foto af dine tænder, læber, smil og ansigt. Smileanalyse. Røntgenoptagelse af tænder, tandrødder og kæbestruktur.  3D scanning og simulering med gennemgang af behandlingsmuligheder. Skriftligt fast tilbud på behandling. Mere information om forundersøgelsen her
 2. Udlevering og instruktion i brug af Invisalign skinner 1½ time. Leveringstiden er 2 uger. Montering af attachments (knapper) på udvalgte tænder. Praktiske øvelser og information i brugen af skinnerne i dagligdagen.
 3. Kontrolbesøg 15 minutter 2 uger efter udlevering af skinnerne. Kontrolbesøget kan foretages over en videokonsultation.
 4. Foto, røntgen og 3D scanning til nye skinner til finjusteringer 30 minutter. Én ekstra runde skinner til finjusteringer plejer at være nok til komme i mål. Antallet af ekstra skinner er gennemsnitlig 1/3 af første runde. Der er ubegrænset antal skinner inkluderet i behandlingen.
 5. Udlevering af skinner til finjusteringer 20-30 minutter. Som regel monteres knapper på alle 6 fortænder, når der foretages finjuteringer.
 6. Evaluering af resultatet og scanning til retentionstråd (metaltråd) bag fortænderne 30 minutter. Alle knapper/attachments fjernes.
 7. Montering af retentionstråd bag fortænderne i både over- og undermunden 50 minutter.
 8. Scanning til retentionsskinner (natskinner) 15 minutter forudsat, at dit sammenbid er faldet helt på plads og føles naturligt.
 9. Udlevering af natskinner 15 minutter. Vejledning i hvordan tandblegning i natskinnerne foretages. 2 tuber blegegel medfølger gratis. Se video her
 10. Slutkontrol 15 minutter. Inkluderer slutfoto, røntgenkontrol, vejledning i vedligeholdelse. Før-efter sendes til dig.
Behandlingen foregår i vores klinik ved Brønshøj Torv, København. 

Forundersøgelsen – samt alle andre Invisalign konsultationer – foretages altid af tandlæge Luca Bastholm, som er anerkendt for sin ypperste ekspertise indenfor tandregulering med Invisalign. Derfor for du en meget grundig og detaljeret gennemgang af alle relevante forhold, som er specifikt gældende i dit tilfælde. Vi kan også garantere dig, at alle dine spørgsmål vil blive besvaret med det samme. Tandlægen gennemgår dit behov for tandregulering med Invisalign ved hjælp af billeder, røntgen og scanning. Her vil du blive præsenteret for dit individuelle Invisalign-forløb, ligesom du også får oplyst og udleveret et tilbud med et fast pris forløbet. Derudover får du en 3D animation, der allerede forud for forløbet viser dig resultatet af din tandregulering. Du får selvfølgelig en kopi af animationen med hjem. 
Mere info om forundersøgelsen her

Der går 2 uger fra du beslutter til at igangsætte behandlingen til skinnerne er klar til udlevering på klinikken og din egentlige behandling starter. Du får udleveret alle dine Invisalign-skinner, som du skal gå med dagligt i 22 timer.. Her gennemgår tandlægen ligeledes alt det praktiske i forhold til vedligeholdelse, aftagning og påsætning af skinner osv.
Skinnerne skal skiftes ud én gang om ugen, og da hver skinne afviger 0,2-0,3 millimeter, reguleres dine tænder gradvist på plads. Det tager typisk et par dage at vænne sig til at gå med skinnerne.

Den første kontrol foretages 2 uger efter, at du har fået udleveret alle skinnerne. Tandlægen sikrer sig, at alt forløber efter planen. Bemærk at tandlægen besvarer alle mails indenfor 1 arbejdsdag, så du kan altid få svar på dine spørgsmål med det samme. Hvis behandlingen går som planlagt, er der sjældent behov for yderligere kontroller før slutningen af 1. runde skinner, som i gennemsnit ligger på omkring 20-30 skinner.

Som regel kræves kun én ekstra runde skinner til finjusteringer for at opnå bedst mulige resultat. Du behøver ikke at være nervøs for at løbe tør for skinner, fordi uanset hvor mange ekstra skinner der skal til at opnå bedst mulige resultat, er det inkluderet i alle vores behandlinger 🙂

Når tandstillingen er perfekt og det ikke giver mening at rette mere på tænderne scannes til en metaltråd (retentionstråd) bag fortænderne. Vi anbefaler metaltråd til både overmunden og undermunden. Fordi vi anvender de nyeste teknikker og de bedste materialer er holdbarheden af metaltråden forudsigelig og god. Hvis det kosmetisk giver mening at rette på faconen på dine tænder, er det nu tandlægen gennemgår det med dig i detaljen.
Læs mere om kosmetisk plastbehandling her
Læs mere om opretning af slidt tandemalje her

For at garantere dig fuldt ud mod tilbagefald skal du også have natskinner (retentionsskinner), som skal anvendes ca. 1 gang om ugen om natten. Hvis du ikke har en tråd bag fortænderne, skal natskinnerne det første år efter tandreguleringen anvendes hver nat og i nogle timer midt på dagen.
Vi laver 3 sæt natbøjler til dig, så du har backup, hvis du mister et sæt.

Din behandling med Invisalign slutter normalt efter 6-12 måneder. Her vil der ske en afsluttende konsultation, hvor du får en række tips og tricks til at undgå, at dine tænder aldrig bliver skæve igen. På trods af en vellykket tandregulering kan tænderne nemlig risikere at blive skæve igen, men følger du vores råd, garanterer vi at det ikke vil ske.
Vi tager også slutfoto, som du får udleveret, så du selv kan være med til at vurdere det endelige resultat med detaljerede før og efter foto.

Læs om forløbet efter Invisalign her.

Invisalign i dagligdagen

Når du første gang får dine Invisalign-skinner på, kan de føles en smule fremmed eller generende. Det er helt normalt, og typisk vil det tage et par dage, før du har vænnet dig til at have skinnerne på. I denne periode vil du også kunne opleve lidt ømhed og læspen. Derudover kan der i tilvænningsperioden vise sig mindre forandringer i dine tale, men de fortager sig som oftest i løbet af et par dage.
Hvis elastikker indgår i din behandling, vil der kunne dannes små sår på slimhinderne, som forsvinder af sig sig i løbet af en uges tid. Beskyttelsesvoks (udleveres på klinikken) mindsker ubehaget.

Når tilvænningsperioden er ovre, kan der stadig være enkelte gener forbundet med behandlingen, men sammenlignet med øvrige behandlingsmetoder er Invisalign den metode, der giver færrest gener. Det er der flere grunde til. En af fordelene ved Invisalign er, at du kan tage skinnerne ud, når du spiser. Du behøver derfor ikke tænke over, hvad du spiser, da der ikke sætter sig madrester i skinnerne, som det kan være tilfældet med traditionelle togskinner.

Det er muligt at spise bløde ting (bananer, yoghurt) uden at tage skinnerne ud. Hårde ting er ikke rare at spise med skinnerne på. Farvestoffer fra fødevarer kan smitte af på skinnerne. Især farvede orientalske krydderier. Det har ingen betydning for behandlingen. Skinnerne kan desuden beholdes på, når du drikker – men husk at skylles efter med vand, når du indtager drikkevarer, som kan skade tænderne. Typisk drikkevarer med stort sukkerindhold.

Invisalign gør det muligt at opretholde en sund mundhygiejne, da skinnerne også kan tages af, når du skal børste tænder. Du bør børste både tænder og skinner to gange dagligt, og derudover anbefales det at skylle mund såvel som skinner med vand efter hvert måltid, så du sikrer en optimal mundhygiejne.

Videovejledning om renhold her
Læs mere om en typisk dag med Invisalign her

skylning af invisalign skinne

Ofte stillede spørgsmål om Invisalign (FAQ)

Invisalign fungerer ved hjælp af transparente tandskinner (på engelsk “clear aligners“), der bæres under behandlingen. Hver skinne afviger 0,2-0,3 mm. fra den forrige skinne, og da skinnerne skiftes ud ugentligt, sikrer de en kontinuerlig, nænsom og smerterfri tandregulering. Firmaet bag Invisalign er Align Technology. Invisalign er det mest anerkendte produkt i verden indenfor tandregulering med clear aligners.

Vores priser på Invisalign afhænger af hvilken type behandling du har behov for. Priserne starter fra 22.235 kr. for en regulering af fortænderne, og fortsætter op til maksimalt 43.025 kr. for en fuld regulering af begge kæber. Medlemmer af Sygeforsikringen ”danmark” får tilskud på op til ca. 6.200 kr. 
Læs mere om hvad der er vigtigt at fokuserer på ift. pris her
Se vores aktuelle priser her.

Behandlingstiden afhænger af graden af regulering. Typisk varer de fleste behandlinger mellem 6-12 måneder, men kan i nogle tilfælde vare både kortere og længere tid.
Pga. vores erfaring med Invisalign kan vi garantere dig en behandling, som lever op til de højeste standarder på den kortest mulige tid og med færrest mulig besøg.

Det er ikke noget problem at anvende Invisalign under graviditet – dog skal du være opmærksom på, at tandkød og gummer kan være mere følsomme end normalt under graviditeten, og at du derfor risikerer øgede gener og ømmere tandkød end ellers. Nogle ganske få kan have svært ved at bruge skinnerne pga. graviditetskvalme. Begge dele er forekommer dog yderst sjældendt.
En del kvinder vælger faktisk at få udført behandlingen mens de er gravide og er på barsels- og forældreorlov.

Forudsat at du følger vejledningerne og opretholder en af tandlægen godkendt skinne- og tandhygiejne kan du drikke alt med skinnerne på. Du skal bare huske altid at skylle grundigt efter med vand, så du ikke efterlader skadelige stoffer i skinnerne. Det er især vigtigt, hvis du indtager sukkerholdige drikke.
Vi er klar over, at det mange steder fremgår, at man kun må drikke vand, når man har skinnerne på, men det er vi altså ikke enige i forudsat du følger vores tandlæges vejledning, som bygger på mere en 15 års personlig erfaring med Invisalign.
Grundlæggende skal du rense tænder og skinner, som vist på disse videoer.
Video skinnehygiejne
Video tandbørstning
Video tandtråd

Du kan og må godt ryge med Invisalign-skinner. Hvis du ryger meget og regelmæssigt vil skinnerne blive misfarvede af tjæren i tobakken.
Misfarvningen går ikke ikke udover selve tandreguleringen.

Invisalign-skinner er nemme at rengøre. De skal blot børstes to gange dagligt med tandbørste og tandpasta, og derudover skylles med vand efter hvert måltid. Se video af rengøring her
Hvis man ikke ønsker at rengøre skinnerne manuelt, kan man købe et ultralydskar (som i øvrigt også kan anvendes til rengøring af smykker). Du kan købe ultralydskar her

Ja. Invisalign er udviklet til at kunne behandle børn (og voksne) i alle aldre.
Mere info her
Er dit barn ikke blevet godkendt til en tandregulering i Skoletandplejen, er Invisalign hos privat tandlæge et oplagt alternativt.
Læs om muligheder for gratis tandregulering her

Det korte svar er: Ja. I dag er det muligt at rette stort set alle slags skæve tænder med Invisalign. Den eneste begrænsning er i tilfælde, hvor der skal fjernes mange tænder. Invisalign blev lanceret i USA i 1998 og indtil videre anvendt på over 17 millioner mennesker. I dag er teknologien bag Invisalign blevet så udviklet, at den er fuldt på højde med faste bøjler (“togskinner”). Invisalign kræver stor specialviden og erfaring, og derfor vil nogle tandlæger, som er vant til at arbejde med togskinner, måske fraråde Invisalign pga. manglende ekspertise.

Nej. Med det forudsætter selvfølgelig, at du anvender dine Invisalign skinner 22 timer i døgnet og følger tandlægens vejledninger. Du kan også glæde dig over, at Invisalign kræver færre kontrolbesøg end traditionelle bøjletyper (“togskinner).

Ja – det kan du godt, hvis du opretholder en optimal mund- og skinnehygiejne. Men du SKAL skylle grundigt efter med vand, så sukker og kulsyre ikke hober sig op i skinnerne. Du behøver ikke at tage skinnerne ud, når du skyller efter. Derudover må du ikke have tendens til at udvikle huller i tænderne.

Hvis du går i byen torsdag, fredag og lørdag må du ikke tage skinnerne af. Hvis det sker én gang hver 2. måned, at du en aften/nat ikke har skinnerne på er det okay. Så svaret er: Det er okay, at du undtagelsesvist ikke har skinnerne på (bryllup, konfirmation, studenterfest osv.)

Ja og nej. Invisalign er dyrere i indkøb, fordi det er et produkt, som er unikt fremstillet til den enkelte patient. Derfor vil du kunne opleve, at Invisalign er dyrere i forhold til den klassiske metalbøjle (“togskinner”), som er et standardiseret produkt. Vores priser på Invisalign er dog stort set den samme uanset om du vælger Invisalign eller “togskinner” (faste bøjler). I nogle tilfælde endda billigere! Fordi Invisalign er enklere og kræver færre kontrolbesøg, og fordi vi udfører rigtig mange Invisalign behandlinger kan vi holde vores priser nede.
Læs mere om priser her

Alt for mange oplever desværre, at tænderne igen bliver skæve efter en tandregulering. Det gælder især den gruppe af unge, som fik rettet tænder som børn hos bøjletandlægen.
Heldigvis kan vi garantere dig 100% mod tilbagefald!
Du skal blot følge vores simple retningslinjer efter tandregulering. 
Alle vores tandreguleringsbehandlinger inkluderer nødvendige vedligeholdelsesbøjer (holdebøjler). Det vil sige en retentionstråd (metaltråd) og hele 3 sæt retentionsskinner (natbøjler) og i nogle tilfælde endda en ganebøjle til at holde tænderne på plads. Retentionsskinner og ganebøjle skal typisk anvendes én gang om ugen. Husker du dette, er du sikret mod tilbagefald!

nytsmil.nu platform

Videnscentral om Invisalign

På NytSmil.nu har Luca Bastholm samlet alt det, du skal vide om Invisalign: Professionel og neutral information om de vigtigste forhold omkring Invisalign, da det er vigtigt at føle sig informeret, inden man starter med Invisalign.

Scroll til top