Skip to content Skip to footer

Invisalign - få dit drømmesmil med usynlig tandregulering

Drømmer du om et flottere og mere lige smil? Så kan Invisalign være løsningen for dig. Med den usynlige tandbøjle kan du få rettet dine tænder skånsomt og effektivt – og uden store gener i hverdagen. 

Vi hos Tandlægerne Brønshøj Torv kan hjælpe dig med at få det smil du altid har drømt om. Vores førende og erfarne Invisalign-tandlæge, Luca Bastholm, vil sikre, at du får en behandling, der lever op til de højeste standarder inden for tandregulering med Invisalign. 

Vil du vide, om Invisalign tandregulering er den rette behandling for dig? Læs her om hvad, hvorfor og fordelene ved at vælge Invisalign som usynlig tandretning. Og hvorfor mere end 15 millioner mennesker allerede har fået rettet skæve tænder med Invisalign.

4.9 Stjerner - 303 Anmeldelser
js_loader
Invisalign-scanning af tænder
Invisalign behandlingssituation
Se resultater

Før og efter billeder for Invisalign behandling

før invisalignefter invisalign
før invisalignefter invisalign

Tandregulering med færre gener i hverdagen

Mange forbinder tandbøjler med store gener i hverdagen, herunder bekymringer om udseende, begrænsninger i hvad man må spise, og den udfordring der kan være i at opretholde en god mundhygiejne. Men med tandregulering med Invisalign behøver du ikke bekymre dig om dette. Det er nemlig et gennemført produkt, der på samme tid kombinerer og sikrer en behagelig og effektiv behandling. 

Den usynlige bøjle giver minimale gener i hverdagen og giver dig mulighed for at leve dit liv næsten som før, du fik bøjlen. I modsætning til andre bøjletyper er bøjlen næsten usynlig, hvilket betyder, at du både kan tale og smile uden at bekymre dig om, hvordan dine tænder ser ud. Derudover er der ingen begrænsninger for, hvad du må spise. Og da du kan tage bøjlen ud, kan du nemt opretholde en god mundhygiejne. Med Invisalign behøver du nemlig ikke bekymre dig om, mad der sætter sig fast i bøjlen, og du kan børste både tænder og bøjle grundigt og bruge tandtråd uden problemer. 

Så hvis du drømmer om et flottere smil, men er bekymret for generne, der kan være forbundet med traditionel tandregulering, kan Invisalign være den rette løsning for dig.

Hvad er Invisalign?

Tandretning med Invisalign er en moderne behandling til at få det smil, du ønsker og fortjener. Med Invisalign kan du vinke farvel til de traditionelle og mindre æstetiske togskinner, og i stedet gøre brug af usynlige og mere behagelige tandskinner til tandregulering.

Invisalign består af en række usynlige skinner, som løbende skiftes ud under behandlingen. Hver skinne afviger mellem 0,2 og 0,3 millimeter fra den forrige skinne. Skinnerne regulerer dermed dine tænder gradvist i takt med, at skinnerne udskiftes.

Skinnerne bæres 20-22 timer i døgnet for at skabe den optimale effekt. En Invisalign behandling varer i gennemsnit 6-12 måneder afhængigt af graden af regulering.

se videoen

Forundersøgelsen forklaret på 1 minut

Afspil video

Få en gratis vurdering pr. mail eller book forundersøgelse

Vi kan give dig et temmelig præcist skøn på pris og varighed inden for én arbejdsdag pr. e-mail.

Med over 15 års erfaring og mere end 1.500 behandlinger er tandlæge Luca Bastholm blandt de mest erfarne tandlæger i Danmark, som udelukkende beskæftiger sig med Invisalign tandretning. Når du kommer på klinikken, vil det være Luca, som tager ansvaret for, at din behandling går som den skal. Det vil også være Luca, der vil være din primære kontaktperson, når du har spørgsmål til din behandling. For dig betyder det, at hele din behandling fra start til slut vil blive fulgt helt tæt af en de dygtigste tandlæger i Danmark indenfor Invisalign. Derfor lever alle vores behandlinger op til de højest mulige standarder og udføres på kortest mulig tid.

Vurdering pr. mail

 

 • Du får typisk svar inden for 1 arbejdsdag.
 • Koster 0 kr.
 • Et realistisk prisestimat på behandling af dine tænder.
 • En idé om varighed af netop din behandling.
Bestil vurdering

Vurdering på klinik

 • Koster 450 kr (refunderes når der indgås aftale om behandling)
 • Den helt grundige forundersøgelse inklusive fotosession, 3D scanning og 3D animation. Tager typisk 45 min.
Book en tid

Hvem har gavn af invisalign?

Invisalign er en bøjle, som kan bruges af næsten alle, der ønsker at få et flottere smil.

Både børn og voksne kan have gavn af Invisalign-bøjlen, uanset om der er behov for en større eller mindre tandregulering. Invisalign er en særlig populær løsning inden for kosmetisk tandregulering. 

Du kan blandt andet have gavn af Invisalign, hvis du har:

Husk, at dette er en generel liste over tandproblemer, der kan løses med Invisalign. En professionel vurdering vil kunne give dig en mere præcis idé om, hvordan behandlingen kan hjælpe dig med at opnå det smil, du ønsker.

Vil du vide, om Invisalign er det rigtige valg for dig, er du altid meget velkommen til at få en gratis og uforpligtende vurdering på mail eller en forundersøgelse på klinikken til 450 kroner.

Forundersøgelsen er en personlig gennemgang med tandlæge Luca Bastholm. Her bliver der taget fotos, røntgen og scanning og udarbejder en 3D simulering af den bedst mulige tandregulering af dine tænder. Vi laver samtidig en smileanalyse med fokus på, hvad der skal til for, at samspillet mellem dine tænder, læber og ansigt harmonerer bedst muligt. Det er vigtigt at få en professionel vurdering af dit smil for at få kortlagt, hvorvidt dette er den rette løsning for dig.

Ovenstående liste er kun en generel liste over tilfælde, hvor Invisalign kan anvendes. Det kræver altid en individuel vurdering, ligesom vi hos TBT også altid vil lægge et individuelt og skræddersyet behandlingsforløb, der passer til dig.

Hvorfor vælge Invisalign tandretning?

Vælger du at få foretaget en tandregulering med Invisalign, kan du se frem til flere fordele:

Den største fordel ved at bruge Invisalign til tandretning er uden tvivl, at du får et flottere smil. Invisalign er en effektiv behandlingsform til tandregulering, og mere end 12 millioner mennesker verden over har allerede fået foretaget tandregulering ved hjælp af behandling med Invisalign. Og du behøver ikke at tvivle på resultatet – ved hjælp af 3D-teknologi kan du allerede forud for behandlingen se, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud, dvs. hvordan dit nye smil vil se ud.

Invisalign er ikke blot en tandreguleringsskinne, der er tiltænkt et enkelt formål. Skinnen kan bruges til en lang række fysiske såvel som kosmetiske komplikationer vedrørende din tandstilling. Invisalign kan bruges til at rette overbidbid, underbid, dybt bid, åbent bid, krydsbid, trangstilling (pladsmangel, skæve tænder, tætsiddende tænder), spredtstilling (mellemrum mellem tænder), manglende tænder og andre uønskede tandstillinger. 

Til sammenligning med traditionelle tandbøjler reducerer Invisalign i nogle tilfælde behandlingstiden væsentligt. En typisk behandling med Invisalign tager mellem 6-12 måneder afhængigt af graden af regulering, og i mildere tilfælde kan der endda være tale om behandlingstider på helt ned til blot 3-4 måneder. Invisalign er dermed det rette valg for dig, der gerne vil have overstået din tandregulering på kortest mulig tid. I mere komplicerede tilfælde med fjernelse af flere tænder kan behandlingen tage 1½-2 år.

Invisalign “skinner” er lavet ud af et gennemsigtigt materiale. Det betyder, at skinnerne – modsat traditionelle “togskinner” – ikke er nær så synlige, når du har dem på. Invisalign sikrer dig dermed ikke blot det flottest mulige smil efter behandlingen, men også det flotteste smil undervejs i behandlingen.

 

En af de største fordele ved Invisalign er, at de modsat traditionelle tandbøjler kan tages af. Det betyder, at det er nemt at holde både tænder og skinner rene. Samtidig kan du tage skinnerne af, når du spiser, og på den måde undgå at udsætte dem for madrester. Foretrækker du at spise med skinnerne på, kan du selvfølgelig også det.

 

Da skinnerne fra Invisalign automatisk justeres over tid i takt med, at du udskifter dem, behøver du ikke at besøge din tandlæge for at få foretaget justeringer. Et typisk forløb kan klares med 9-10 besøg i alt, inklusive forundersøgelsen. Bor du langt fra klinikken kan nogle kontroller fint klares over en videokonsultation.

For at sikre optimal mundhygiejne kræver det blot, at du børster tænder og skinner to gange dagligt, samt skyller dine skinner efter hvert måltid. Derudover er det også vigtigt at bruge tandtråd én gang om dagen – både af hygiejnemæssige årsager, men også for at undgå, at eventuelle madrester sætter sig mellem tænderne og forhindrer tandreguleringen.

 

En tandregulering er ikke en garanti for, at dine tænder ikke kan blive skæve igen. Faktisk sker det desværre af og til, at der opleves et tilbagefald efter endt behandling. Det gælder dog ikke, hvis du vælger at få foretaget behandling hos os, fordi alle vores behandlinger med Invisalign er garanteret mod tilbagefald, når blot du husker at følge vores vejledninger.

Det er aldrig behageligt at have en bøjle på tænderne. Da skinnerne kun afviger mellem 0,2-0,3 mm. fra den ene skinne til den anden, sker tandreguleringen imidlertid på en mere nænsom måde sammenlignet med andre tandreguleringsmetoder. Skinnerne skiftes ud hver uge, og dine tænder udsættes dermed for mange mindre reguleringer i stedet for få, større reguleringer. Ved at dele processen op i flere mindre trin, udsættes dine tænder ikke for pludselige, større forandringer.

Anmeldelser

Læs hvad vores patienter synes om vores Invisalign behandling

Jeanie P.
1701787488
Jeg har lige afsluttet et forløb med Invisalign hos Luca, og jeg er mere end... tilfreds med resultatet. Hele forløbet har føltes trygt og med super god information undervejs. Alt er gået efter planen, og jeg kan kun varmt anbefale Luca og hans team.læs mere
Raisa S.
1695629235
Jeg kan varmt anbefale Luca til alle der har brug for en professional... Invisalign behandling. Jeg har fået vejledning i hele processen og svar på alle spørgsmål der fremkom. Jeg er rigtig glad for mit nye smil. 1000 tak Luca☺️læs mere
Kia Elisabeth G.
1691414312
Har fået super god vejledning og behandling af Luca. Har følt mig i gode... hænder hele vejen, og er rigtig glad for resultatet.læs mere
Nerea G.
1682602272
I am very happy to have chosen TBT for the Invisalign treatment. Luca is very... professional and always very helpful. Every time I had a doubt or question, he replied very quickly. I am very satisfied with the result and I 100% recommend their services!læs mere
Marco C.
1680172476
Had the Invisalign treatment. Hands down 5 stars. Great service and... availability. Outstanding results. 100% recommendedlæs mere
Max V.
1679917782
Jeg kan klart anbefale Invisalign behandling med Luca. Under hele forløbet har... jeg følt mig i sikre hænder og er super glad for det endelige resultat.læs mere
shirin E.
1675336608
Super fantastisk behandling hos TBT!De formåede at give mig det smil jeg... altid har ønsket mig. Efter at blive afvist hos flere tandlæger, som mente mine tænder var “ kompliceret”, så fik Luca dem lavet på under 1 år!Sindsyg stor anbefaling her fralæs mere
luka D.
1674626871
Jeg har været igennem et Invisalign-forløb hos TBT. Alt gik som planlagt, og... jeg oplevede god kommunikation og fleksibilitet under hele forløbet. Jeg er super glad for mit resultat. Jeg vil helt sikkert anbefale TBT og deres Invisalign forløblæs mere
Rebecca J.
1673380880
Storartet behandling. Jeg oplevede at være i særdeles trygge og kyndige hænder... hele vejen igennem med Luca som behandlingsleder. Pædagogisk, professionel, tydelig og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.læs mere
Lucas la C.
1672823819
Jeg har brugt klinikken en del år efterhånden, og det har været fremragende... service hver eneste gang! Super professionelt arbejde, kan klart anbefales!læs mere
lacour3001
1669993012
Netop afsluttet invisalign behandling hos Luca Bastholm. Kæmpe anbefaling her... fra! Altid Luca der var der til konsultationer og jeg blev sat godt ind i hele forløbet fra A-Å.Hvis du skal have rettet dine tænder hurtig og effektivt, så er der ingen bedre mand til opgaven end Luca Bastholm!læs mere
Næste anmeldelsejs_loader
se vores priser

Invisalign priser oktober 2023

Express

22.352 kr.3-6 måneder

Fortænder i én kæbehalvdel

6 fortænder i over- eller undermund

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” 3.925 kr

Book tid nu

Lite

36.102 kr.3-6 måneder

Over- og undermund

Alle tænder

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” 6.185 kr

Book tid nu

Moderate

38.622 kr.6-12 måneder

Over- og undermund

Alle tænder

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” 6.185 kr

Book tid nu

Full

43.142 kr.12-24 måneder

Over- og undermund

Alle tænder

Tilskud fra Sygeforsikringen “danmark” 6.185 kr

Book tid nu

Hos TBT er følgende inkluderet i prisen:

Følgende er ikke inkluderet i prisen:

Læs mere om alle vores Invisalign priser.

Se mulighederne for finansering her.

Luca Bastholm

Mød vores Invisalign tandlæge

 • Uddannet tandlæge i 1987.
 • Har arbejdet med Invisalign siden 2008.
 • Beskæftiger sig i dag udelukkende med Invisalign.
 • Underviser andre tandlæger i brugen af Invisalign.
 • En af de mest erfarne tandlæger i DK indenfor Invisalign.
 • Medejer af TBT.

Hvordan foregår behandlingen?

 • Forundersøgelse inklusive scanning, røntgen og foto
 • Udlevering og instruktion i brug af Invisalign skinner
 • Kontrolbesøg efter behov
 • Foto og scanning til nye skinner til finjusteringer
 • Udlevering af skinner til finjusteringer
 • Scanning til retentionstråd (metaltråd) bag fortænderne
 • Montering af retentionstråd
 • Scanning til retentionsskinner (natskinner)
 • Udlevering af natskinner
 • Slutkontrol inklusive slutfoto

Behandlingen foregår i vores klinik ved Brønshøj Torv, København. 

Til forundersøgelsen gennemgår vi dit behov for tandregulering med Invisalign ved hjælp af billeder, røntgen og scanning. Her vil du blive præsenteret for dit individuelle Invisalign-forløb, ligesom du også får oplyst priser på forløbet. Derudover får du en 3D animation, der allerede forud for forløbet viser dig resultatet af din tandregulering. Du får selvfølgelig en kopi af animationen med hjem. 

2-3 uger efter forundersøgelsen starter den egentlige behandling. Du får udleveret alle dine Invisalign-skinner, som du skal gå med dagligt. Her gennemgår vi ligeledes alt det praktiske i forhold til vedligeholdelse, aftagning og påsætning af skinner osv.
Skinnerne skal skiftes ud en gang om ugen, og da hver skinne afviger 0,2-0,3 millimeter, reguleres dine tænder gradvist på plads. Det tager typisk et par dage at vænne sig til at gå med skinnerne.

Undervejs i forløbet sikrer vi os, at din tandregulering med Invisalign løber efter planen. Derfor kommer du løbende til kontrol. Afhængigt af din behandling vil kontrol ske med cirka 2-3 måneders mellemrum. Kontrollen foregår på tandklinikken, men en del af kontrollen kan også gennemføres over video og mail i de tilfælde, hvor det er hensigtsmæssigt.

Som regel kræves én (nogle gange to) ekstra runde skinner til finjusteringer for at opnå bedst mulige resultat. Uanset hvor mange ekstra skinner der skal til at opnå bedst mulige resultat, er det inkluderet i behandlingen 🙂

Når tandstillingen er perfekt og det ikke giver mening at lave flere skinner scannes til en metaltråd bag fortænderne. Vi anbefaler metaltråd til både overmunden og undermunden. Fordi vi anvender de nyeste teknikker og de bedste materialer er holdbarheden af metaltråden forudsigelig og god.

For at garantere dig fuldt ud mod tilbagefald skal du også have natskinner (retentionsskinner), som skal anvendes ca. 1 gang om ugen. Hvis du ikke har en tråd bag fortænderne, skal natskinnerne det første år efter tandreguleringen anvendes hver nat og i nogle timer midt på dagen.

Vi laver 3 sæt natbøjler til dig, så du har backup, hvis du mister et sæt.

Din behandling med Invisalign slutter normalt efter 6-18 måneder. Her vil der ske en afsluttende konsultation, hvor du får en række tips og tricks til at undgå, at dine tænder aldrig bliver skæve igen. På trods af en vellykket tandregulering kan tænderne nemlig risikere at blive skæve igen, men følger du vores råd, garanterer vi at det ikke vil ske.
Vi tager også slutfoto, som du får udleveret, så du selv kan være med til at vurdere det endelige resultat med detaljerede før og efter foto.

Læs om forløbet efter Invisalign her.

Invisalign i dagligdagen

Når du første gang får dine Invisalign-skinner på, kan de føles en smule fremmed eller generende. Det er helt normalt, og typisk vil det tage et par dage, før du har vænnet dig til at have skinnerne på. I denne periode vil du også kunne opleve lidt ømhed og læspen. Derudover kan der i tilvænningsperioden vise sig mindre forandringer i dine tale, men de fortager sig som oftest i løbet af et par dage.

Når tilvænningsperioden er ovre, kan der stadig være enkelte gener forbundet med behandlingen, men sammenlignet med øvrige behandlingsmetoder er Invisalign den metode, der giver færrest gener. Det er der flere grunde til. En af fordelene ved Invisalign er, at du kan tage skinnerne ud, når du spiser. Du behøver derfor ikke tænke over, hvad du spiser, da der ikke sætter sig madrester i skinnerne, som det kan være tilfældet med traditionelle tandbøjler.

Det er muligt at spise uden at tage skinnerne ud, men her kan farvestoffer fra fødevarer smitte af på skinnerne. Skinnerne kan desuden beholdes på, når du drikker – dog er det en god idé at tage dem af inden du indtager drikkevarer med stort sukkerindhold.

Invisalign gør det muligt at opretholde en sund mundhygiejne, da skinnerne også kan tages af, når du skal børste tænder. Du bør børste både tænder og skinner to gange dagligt, og derudover anbefales det at skylle mund såvel som skinner med vand efter hvert måltid, så du sikrer en optimal mundhygiejne.

skylning af invisalign skinne

Ofte stillede spørgsmål om Invisalign (FAQ)

Invisalign fungerer ved hjælp af tandskinner, der bæres under behandlingen. Hver skinne afviger 0,2-0,3 mm. fra den forrige skinne, og da skinnerne skiftes ud ugentligt, sikrer de en kontinuerlig, nænsom og smerterfri tandregulering.

Vores priser på Invisalign afhænger af hvilken type behandling du har behov for. Priserne starter fra 22.235 kr. for en regulering af fortænderne, og fortsætter op til maksimalt 43.025 kr. for en fuld regulering af begge kæber. Medlemmer af Sygeforsikringen ”danmark” får tilskud på op til ca. 6.200 kr. 

Se vores aktuelle priser her.

Behandlingstiden afhænger af graden af regulering. Typisk varer de fleste behandlinger mellem 6-12 måneder, men kan i særtilfælde vare både kortere og længere tid.

Det er muligt at anvende Invisalign under graviditet – dog skal du være opmærksom på, at tandkød og gummer kan være mere følsomme end normalt under graviditeten, og at du derfor risikerer øgede gener og ømmere tandkød end ellers. Nogle ganske få kan have svært ved at bruge skinnerne pga. graviditetskvalme.

I princippet kan du godt ryge med Invisalign-skinner. Det anbefales dog at fjerne skinnerne, mens du ryger, da du ellers risikerer misfarvning af skinnerne.
Misfarvningen går dog ikke ikke udover selve tandreguleringen.

I princippet kan du drikke alt med skinnerne på. Du skal bare huske altid at skylle grundigt efter med vand, så du ikke efterlader skadelige stoffer i skinnerne. Det er især vigtigt, hvis du anvender sukker i din kaffe eller te!

Invisalign-skinner er nemme at rengøre. De skal blot børstes to gange dagligt med tandbørste og tandpasta, og derudover skylles med vand efter hvert måltid. Se video af rengøring her
Hvis man ikke ønsker at rengøre skinnerne manuelt, kan man købe et ultralydskar. Du finder et udvalg af modeller her

Invisalign er udviklet til at kunne behandle børn (og voksne) i alle aldre (Invisalign Child, Invisalign Teen, Invisalign Adult).  Er dit barn ikke blevet godkendt til en tandregulering i Skoletandplejen, er Invisalign hos privat tandlæge et oplagt alternativt.

Det korte svar er: Ja. I dag er det muligt at rette stort set alle slags skæve tænder med Invisalign. Den eneste begrænsning er i tilfælde, hvor der skal fjernes mange tænder. Invisalign blev lanceret i USA i 1998 og indtil videre anvendt på over 12 millioner mennesker. I dag er teknologien bag Invisalign blevet så udviklet, at den er fuldt på højde med faste bøjler (“togskinner”). Invisalign kræver stor specialviden og erfaring, og derfor vil nogle tandlæger, som er vant til at arbejde med togskinner, måske fraråde Invisalign pga. manglende ekspertise. 

Nej! Med det forudsætter selvfølgelig, at du anvender dine Invisalign skinner 22 timer om dagen og følger tandlægens vejledninger. Du kan også glæde dig over, at Invisalign kræver færre kontrolbesøg end traditionelle bøjletyper (“togskinner).

Ja – det kan du godt. Men du SKAL skylle grundigt efter med vand, så sukker og kulsyre ikke hober sig op i skinnerne. Du behøver ikke at tage skinnerne ud, når du skyller efter. Derudover må du ikke have tendens til at udvikle huller i tænderne.

Hvis du går i byen torsdag, fredag og lørdag må du ikke tage skinnerne af. Hvis det sker én gang hver 2. måned, at du en aften/nat ikke har skinnerne på er det okay. Så svaret er: Det er okay, at du undtagelsesvist ikke har skinnerne på (bryllup, konfirmation, studenterfest osv.)

Ja og nej. Invisalign er dyrere i indkøb, fordi det er et produkt, som er unikt fremstillet til den enkelte patient. Derfor vil du kunne opleve, at Invisalign er dyrere i forhold til den klassiske metalbøjle (“togskinner”), som er et standardiseret produkt. Vores priser på Invisalign er dog stort set den samme uanset om du vælger Invisalign eller “togskinner” (faste bøjler). I nogle tilfælde endda billigere! Fordi Invisalign er enklere og kræver færre kontrolbesøg, og fordi vi udfører rigtig mange Invisalign behandlinger kan vi holde vores priser nede.

Alt for mange oplever desværre, at tænderne igen bliver skæve efter en tandregulering. Det gælder især den gruppe af unge, som fik rettet tænder som børn hos bøjletandlægen.
Heldigvis kan vi garantere dig 100% mod tilbagefald!
Du skal blot følge vores simple retningslinjer efter tandregulering. 
Alle vores tandreguleringsbehandlinger inkluderer nødvendige vedligeholdelsesbøjer (holdebøjler). Det vil sige en retentionstråd (metaltråd) og hele 3 sæt retentionsskinner (natbøjler) og i nogle tilfælde endda en ganebøjle til at holde tænderne på plads. Retentionsskinner og ganebøjle skal typisk anvendes én gang om ugen. Husker du dette, er du sikret mod tilbagefald!

nytsmil.nu platform

Videnscentral om Invisalign

På NytSmil.nu har Luca Bastholm samlet alt det, du skal vide om Invisalign: Professionel og neutral information om de vigtigste forhold omkring Invisalign, da det er vigtigt at føle sig informeret, inden man starter med Invisalign.

Scroll til top