Skip to content Skip to footer

Få bøjle på uden frygt

Mange forbinder tandregulering med frygten for at få bøjle på. Når du selv tænker på bøjler, så er det sikkert de klassiske togskinner, der dukker op i dit sind. Tandregulering med bøjler har dog udviklet sig så meget, at der ikke længere er grund til mange af de klassiske bekymringer om at få bøjle på.

Først og fremmest kan frygten for at få bøjle på bunde i det æstetiske. Mange frygter ubehagelige kommentarer eller lavere selvtillid, hvis tænderne skal rettes til med synlige bøjler i form af klassiske togskinner. Tandbøjler er dog også forbundet med en lang række andre bekymringer. Eksempelvis at tandregulering med bøjler er en langsommelig proces på flere år, hvor bøjlen kan være ubehagelig og ikke kan fjernes efter behov. Hertil kan man frygte, at en årrække med tandbøjle består af utallige besøg hos tandlægen, og at det kan være svært at opretholde en god tandhygiejne. Sidst men bestemt ikke mindst, så kan du frygte, at dine tandstillingsproblemer vender tilbage i en grad, når togskinnerne er fjernet. 

Heldigvis udvikler tandlægevidenskaben sig hele tiden, og i dag er det muligt at få reguleret sine tænder med en bøjle uden mange af de klassiske bekymringer, der før var forbundet med bøjler.

Invisalign – drop bekymringerne og få bøjle på

I over 20 år har der eksisteret en behandling for tandregulering, hvor man kan få bøjle på uden at gå med klassiske togskinner og uden mange af de bekymringer, der følger med. Behandlingen hedder Invisalign og består af usynlige skinner, der nemt kan tages af efter behov. Med Invisalign kan du altså glemme bekymringerne om at se anderledes ud med bøjler på, og der er en lang række andre fordele ved behandlingen i forhold til en klassisk synlig bøjle.

Fordele ved at få en usynlig bøjle på

Første gang du tager Invisalign på, kan skinnerne føles en smule generende. Allerede et par dage efter, at man kommer op på klinikken for at få bøjle på for første gang, vil de fleste vende sig til følelsen. Du kan stadig opleve enkelte gener. Sammenlignet med andre behandlingsmetoder såsom de klassiske togskinner, er Invisalign dog den form for behandling, der giver færrest gener.

Den største forskel er, at du kan tage skinnerne ud af munden. Du behøver altså ikke at bekymre dig om madrester i bøjlen. Du kan blot tage den ud af munden, når du skal spise. Du kan også sagtens spise med skinnerne på. Det anbefales dog, at du tager skinnerne ud, når du spiser og drikker sukkerrige væsker.

Hvis du tænker, at det er svært at holde en ordentlig tandhygiejne, når man får bøjle på, så kan du også ånde lettet op med Invisalign. Da bøjlen nemt kan tages ud af munden, kan du frit benytte tandbørsten og tandtråden præcis som du plejer.

Behandlingstiden er også en fordel ved Invisalign, da et typisk behandlingsforløb blot tager mellem 6 og 12 måneder. Det er væsentligt kortere end med klassiske bøjler. Ved mildere tandregulering kan behandlingen tage helt ned til 3-4 måneder. Og selv i de mest komplicerede tilfælde, hvor der skal fjernes flere tænder, tager behandlingen 1,5 til 2 år. I perioden behøver du heller ikke at frygte utallige besøg hos tandlægen. Et typisk forløb på 6-12 måneder kan ofte klares med 9 eller 10 besøg på klinikken inklusiv forundersøgelsen.

Få Invisalign bøjle på hos Tandlægerne Brønshøj Torv

Hos Tandlægerne Brønshøj Torv er vi førende i Danmark og Europa inden for behandling af tandstillingsproblemer med Invisalign. De seneste 15 år har vi udført over 1.500 behandlinger med Invisalign. Vores 5 tandlæger står klar til også at hjælpe dig med at opnå det smil, som du altid har drømt om. På verdensplan har over 15 millioner mennesker allerede opnået et flottere smil med Invisalign. Dermed er frygten for at få bøjle på forhåbentlig snart et levn fra fortiden.

Hvis du vil lære mere om Invisalign, så har vi samlet alt den information, som du behøver. Her kan du se eksempler på tandreguleringer med Invisalign og læse om, hvordan et typisk behandlingsforløb foregår, så du kan blive klogere på, om Invisalign er noget for dig.

Tandlægerne Brønshøj Torv giver dig en gratis og uforpligtende vurdering af, om tandregulering med Invisalign er noget for dig. Du er også velkommen til at komme forbi klinikken og få en helt grundig forundersøgelse. I undersøgelsen benytter vi en fotosession, 3D scanning og 3D animation til at finde den bedste behandling til dig. Denne grundige forundersøgelse koster 450 kroner, som refunderes, hvis du ender med at lave en aftale om behandling med Invisalign.

Du kan enten booke en tid online, eller ringe til os på 38 60 20 20.

Scroll til top