Skip to content Skip to footer

Gennemsigtig tandbøjle – sådan ser det ud, når du har den på

Invisalign er en gennemsigtig tandbøjle, der kan give dig et flot smil med lige tænder – men hvordan ser det ud, når man har Invisalign skinnerne på tænderne? 

I denne artikel viser og forklarer vi, hvordan selve skinnerne ser ud, og hvordan det ser ud, når den gennemsigtige tandbøjle sidder på tænderne. Nederst i artiklen kan du også se før og efter billeder, der viser effekten af behandling med Invisalign. 

Vi starter ved selve skinnerne.

Sådan ser en gennemsigtig tandbøjle ud

Som du kan se herunder, er bøjlen lavet i gennemsigtigt plastic. Bøjlen er formet efter patientens individuelle tandsæt, og man klikker nemt to gennemsigtige bøjler på tænderne – en i overmunden og en i undermunden. Hvis du får en behandling med Invisalign, vil dine gennemsigtige bøjler altså være unikt formet efter dit smil. Løbende vil du skulle skifte mellem forskellige bøjler, der afviger med 0,2-0,3 millimeter per gang og langsomt retter tænderne.

Sådan ser en gennemsigtig tandbøjle ud i hånden.

Invisalign skinner er gennemsigtige med en smule glans, der skinner lidt. Glansen er dog mindre synlig, når først man får bøjlerne på tænderne. Som du kan se på billederne herunder, er den gennemsigtige tandbøjle næsten helt usynlig, når den sidder på tænderne.

Tænder med gennemsigtig bøjle på

Her ser du en af vores patienter, der prøver de gennemsigtige tandbøjler på vores klinik i Brønshøj. Når den gennemsigtige tandbøjle sidder på tænderne, er den faktisk svær at se.

Under en behandling med Invisalign skal man bære skinnerne i 20-22 af døgnets timer, men du vil med stor sandsynlighed opleve, at folk ikke engang lægger mærke til, at du har bøjle på tænderne. Da skinnerne er gennemsigtige og formet efter dit specifikke tandsæt, vil de blot give tænderne et lidt mere skinnende udseende, som kan være svært at lægge mærke til, hvis folk ikke ved det.

På forsiden af tænderne limer tandlægen nogle små gennemsigtige “knapper” fast, der er med til at holde skinnerne på plads og presse tænderne sammen i den nye stilling. Knapperne er mere synlige end selve skinnerne, men de er stadig svære at se for andre. I starten skal munden lige vende sig til følelsen af at have knapperne og bøjle på tænderne. 

Med Invisalign kan du altså vise tandsmilet og snakke uden at bekymre dig for, hvordan dine tænder ser ud.

Når man har Invisalign bøjlerne på tænderne, kan man stadig spise og drikke som normalt. Man skal dog fjerne de gennemsigtige skinner, hvis man drikker sukkerrige væsker eller spiser mad med meget farve. Det er også nemmere at holde tænderne helt rene end med en klassisk bøjle af metal, da skinnerne nemt kan klikkes ud under tandbørstningen og brug af tandtråd.

Før og efter behandling med gennemsigtige bøjler

Hos Tandlægerne Brønshøj Torv har vi allerede hjulpet over 1500 mennesker med at få et pænere smil med den gennemsigtige tandbøjle Invisalign. Herunder kan du se eksempler på, hvordan vores kunders tænder så ud før behandlingen, og hvordan de ser ud nu.

Hos Tandlægerne Brønshøj Torv er vi blandt de førende inden for Invisalign behandlinger i Danmark, og du kan blive meget klogere på Invisalign her på vores hjemmeside. Vi står klar til at hjælpe dig med at opnå et pænere smil med gennemsigtige bøjler, og du kan booke en gratis og uforpligtende vurdering af, om Invisalign er den rigtige løsning for dig.

Scroll til top