Skip to content Skip to footer

Invisalign forundersøgelse:
Hvad kan du forvente?

En Invisalign forundersøgelse er en grundig proces, hvor tandlægen undersøger mulighederne for et Invisalign forløb, og du får en god og grundig indsigt i, om det er en behandlingsform, der vil kunne fungere for dig. Den typiske forundersøgelse tager ca. 45 minutter og foregår hos vores Invisalign tandlæge Luca Bastholm.

Her er et overblik over, hvad du kan forvente under en Invisalign forundersøgelse hos os:

1. Personlig gennemgang

Du vil mødes med Luca Bastholm, der vil gennemgå din tandsundhedshistorisk, der kan have betydning for behandlingen, dine behandlingsmål og dine forventninger til Invisalign. Han vil desuden undersøge dine tænder og tandkød for at vurdere din tandstilling, og om Invisalign er egnet til dig.

2. Fotos og røntgenbilleder

Der vil blive taget fotos af dine tænder, læber og ansigt fra forskellige vinkler.

Der vil også blive taget røntgenbilleder af dine tænder, tandrødder og kæber for at få et detaljeret billede af din tandstilling.

Ud fra billederne af dine tænder og ansigt, vil Luca Bastholm lave en komplet smileanalyse for at vurdere, hvordan dine tænder, læber og ansigt harmonerer sammen. Dette er med til at sikre, at du får det bedst mulige resultat med din Invisalign-behandling.

3. 3D scanning og simulering

Der vil blive lavet en 3D-scanning af dine tænder ved hjælp af et digitalt scanner. Denne scanning bruges til at lave en 3D-model af din mund, som Luca Bastholm kan bruge til at vise dig, hvordan dine tænder vil se ud efter behandlingen. Tandlægen vil sammen med dig gennemgå 3D-simuleringen og diskutere dine behandlingsmuligheder og forventninger til behandlingen.

4. Spørgsmål og svar

Du får selvfølgelig også tid til at stille alle spørgsmål, du måtte have om Invisalign-behandlingen, så du kan træffe beslutningen om, hvorvidt Invisalign er den rette løsning for dig.

5. Du modtager et tilbud

Efter forundersøgelsen vil du modtage en detaljeret behandlingsplan og et skriftligt tilbud på behandlingen.

 

Scroll til top