Skip to content Skip to footer

Hvor mange timer om dagen skal man have Invisalign på?

For at sikre, at din Invisalign-behandling giver det ønskede, tilfredsstillende resultat, er det afgørende at overholde anbefalingerne om at bære dine skinner regelmæssigt og konsekvent. Invisalign fungerer ved gradvist at flytte dine tænder ved hjælp af skinner, der er skræddersyet til dine individuelle tandstillinger.

For at opnå optimale resultater og en vellykket behandling er det vigtigt at bære dine Invisalign-skinner i mindst 20-22 timer dagligt. Dette sikrer, at dine tænder konstant er under tryk og gradvist bevæger sig i den ønskede retning. Jo mere konsekvent du bærer dine skinner, desto hurtigere og mere effektivt vil din behandling typisk være. Hvis du ikke bærer skinnerne i mindst 20-22 timer i døgnet, kan du risikere, at din tandregulering ikke følger dine planlagte skinner, og det vil påvirke dit forløb og din tandregulering.

Selvom det er vigtigt at bære skinnerne så meget som muligt og i mindst 20-22 timer, er det dog også vigtigt at huske på, at dine skinner skal fjernes under måltider, og når du børster og renser dine tænder. Derudover bør du altid følge vores råd og vejledning om rengøring af tænder og skinner.

Scroll til top